TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ender’s Game er på vej

En af de helt store sci-fi klassikere er endelig blevet filmatiseret. I morgen kommer den første trailer.

forfatter
Publiceret 06/05/2013 - 19:33

Orson Scott Cards roman om en dreng, der ene “mand” redder menneskeracen fra den totale udslettelse, er nu på vej til det store lærred. Ender’s Game blev skrevet i 1985 og vandt samme år en Nebula-pris og året efter en Hugo-pris for bedste roman.

Det meste af historien foregår på en rumstation, hvor hovedpersonen Ender Wiggin sammen med en stor gruppe andre børn træner sine kampevner. Blandt andet i vægtløs tilstand i et kæmpe kammer, hvor børnene fordel på forskellige hold tvinges til konstant at udvikle nye, militære strategier.

enders-game-image

Ender’s Game gjaldt længe som nærmest umulig at filmatisere, og derfor bliver der blandt nørder og fans set frem med længsel, men også med forbehold mod den kommende film. Hovedrollen som Ender Wiggin spilles af Asa Butterfield, som også spillede hovedrollen i Martin Scorseses seneste film, Hugo. Her spillede han blandt andet sammen med Ben Kingsley, som også har en fremtrædende rolle i Ender’s Game. Blandt andre kendte skuespillere i den nye sci-fi film kan vi nævne Harrison Ford, som spiller Enders mentor og træner, Oberst Hyrum Graff.

Den første officielle trailer får premiere i morgen, men indtil da kan du se en lille teaser, som bliver præsenteret af hovedrolleindehaverne Asa Butterfield og Harrison Ford:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Se den nye Avatar-trailer Nu er teaser-traileren til James Camerons længe ventede (?) fortsættelse af megasuccesen Avatar her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend