TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Enden er nær

Filmen The World´s End altså, efterfølgeren til Shawn of the Dead og Hot Fuzz.

forfatter
Publiceret 17/05/2013 - 16:52

For alle, som kan lide skøre komedier, er Edgar Wright´s film højdepunkter. Shawn of the Dead er min favorit blandt zombie-parodier, og Hot Fuzz har mængder af sjove figurer og er fuldstændig pakket med mindeværdige replikker. Selv om de er i samme ånd som en mængde amerikanske parodier, så falder de aldrig i fælden og bliver en i række af dumme slapstick-vittigheder. Det er fjollet, men med britisk klasse.

the-worlds-end-movie-poster-460x345

Så da jeg hørte om en ny film i ”serien”, så blev jeg selvfølgelig nysgerrig. Ligesom tidligere har Simon Pegg og Nick Frost fremtrædende roller i The World´s End. Titlen refererer til en pub, som tidligere har været målet i en legendarisk pub crawl, som de aldrig fuldførte. Nu, mange år senere, prøver de at fuldføre pub crawlen. 12 pubber, 12 pints. Lyder enkelt? Denne gang kommer verdens ende dog i vejen….

Filmen har dansk premiere den 10. oktober.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend