Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Enden er nær

Filmen The World´s End altså, efterfølgeren til Shawn of the Dead og Hot Fuzz.

Skrevet af / 17/05/2013 - 16:52
Enden er nær

For alle, som kan lide skøre komedier, er Edgar Wright´s film højdepunkter. Shawn of the Dead er min favorit blandt zombie-parodier, og Hot Fuzz har mængder af sjove figurer og er fuldstændig pakket med mindeværdige replikker. Selv om de er i samme ånd som en mængde amerikanske parodier, så falder de aldrig i fælden og bliver en i række af dumme slapstick-vittigheder. Det er fjollet, men med britisk klasse.

the-worlds-end-movie-poster-460x345

Så da jeg hørte om en ny film i ”serien”, så blev jeg selvfølgelig nysgerrig. Ligesom tidligere har Simon Pegg og Nick Frost fremtrædende roller i The World´s End. Titlen refererer til en pub, som tidligere har været målet i en legendarisk pub crawl, som de aldrig fuldførte. Nu, mange år senere, prøver de at fuldføre pub crawlen. 12 pubber, 12 pints. Lyder enkelt? Denne gang kommer verdens ende dog i vejen….

Filmen har dansk premiere den 10. oktober.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top