TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Den ægte Jerntrone er i Oslo

I Stockholm kan du blive kold i bagdelen af at sidde på kopien, men den ægte vare kan prøves i Norge til og med d. 17. marts.

forfatter
Publiceret 14/03/2016 - 13:30

Hvis du tager et selfie på tronen, og lægger billedet på Instagram med #platekompaniet, er du med i lodtrækningen om et gavekort til 5.000 kroner.

Konkurrencen løber til og med d. 17. marts. Hvis altså du lige kommer forbi den norske hovedstad.

Game of Thrones Sæson 5 er ude nu på DVD og Blu-ray. Læs her, hvad vi skrev om den. Og gå ikke glip af traileren for Sæson 6.

Warner har konkurrence
Også Warner Bros har en konkurrence i gang. Den gælder om at lave din egen version af seriens berømte Jerntrone. Jo mere fantasifuld og kreativ, desto jo bedre. Læg et billede af din trone på Instagram med hashtag #clonethethrone. Belønningen her er en weekend på Ice Hotel i Jukkasjärvi i Sverige. Læs mere om konkurrencen på clonethethrone.com

Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video

 

Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video

Game of Thrones-bokssættet frigives i dag, 14. marts, og indeholder eksklusivt bag-kulisserne materiale, fraklippede scener og interviews med skuespillerne.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.
Nu kan du streame Game of Thrones i 4K-kvalitet Skarpere 4K-versioner af Game of Thrones 1.-8. sæson er nu klar på HBO Max. Det var på tide!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend