Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Den ægte Jerntrone er i Oslo

I Stockholm kan du blive kold i bagdelen af at sidde på kopien, men den ægte vare kan prøves i Norge til og med d. 17. marts.

Skrevet af / 14/03/2016 - 13:30
Den ægte Jerntrone er i Oslo

Hvis du tager et selfie på tronen, og lægger billedet på Instagram med #platekompaniet, er du med i lodtrækningen om et gavekort til 5.000 kroner.

Konkurrencen løber til og med d. 17. marts. Hvis altså du lige kommer forbi den norske hovedstad.

Game of Thrones Sæson 5 er ude nu på DVD og Blu-ray. Læs her, hvad vi skrev om den. Og gå ikke glip af traileren for Sæson 6.

Warner har konkurrence
Også Warner Bros har en konkurrence i gang. Den gælder om at lave din egen version af seriens berømte Jerntrone. Jo mere fantasifuld og kreativ, desto jo bedre. Læg et billede af din trone på Instagram med hashtag #clonethethrone. Belønningen her er en weekend på Ice Hotel i Jukkasjärvi i Sverige. Læs mere om konkurrencen på clonethethrone.com

Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video

 

Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video

Game of Thrones-bokssættet frigives i dag, 14. marts, og indeholder eksklusivt bag-kulisserne materiale, fraklippede scener og interviews med skuespillerne.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Se traileren til True Detective sæson 4

Premiere på Kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi rense laks!

Tilbage til filmstudierne?

IMAX-Barbie i Cinemaxx nu

Comeback?

Lyd & Billede
Scroll to Top