TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Darth Vader vil være præsident i Ukraine

Når Darth Mykolaiovych Vader ikke arbejder på sit kandidatur som landsleder, bruger han tiden på broderier, familien og sin golden retriever.

forfatter
Publiceret 16/12/2015 - 12:00

Døde Darth Vader virkelig i slutningen af “The Empire Strikes Back”, eller trak han sig, som Elvis, tilbage til en mere privat tilværelse, fjernt fra rampelyset?

Hvis man går en tur i den ukrainske havneby Odessa, kan man risikere at støde ind i den mest ikoniske filmskurk af dem alle, mens han lufter sin hund i parken eller køber ind supermarkedet.

Den mørke fyrste på indkøb. Foto: Valentin Ogrienko, Reuters
Den mørke fyrste på indkøb. Foto: Valentin Ogrienko, Reuters

Darth Mykolaiovych Vader (det hedder han faktisk!) har valgt at leve sit liv i skikkelse af Sith-fyrsten. Og han har store planer for sin by og sit land. Han stillede i efteråret op til posten som borgmester i Odessa, bakket op af et kontingent af storm troopers, og selv om han ikke vandt, opnåede han at blive nummer 15 ud af 42 kandidater.

I virkeligheden er Odessa nok for lille for Vader. Derfor arbejder han nu i stedet på at blive præsident for Ukraine. I en underskriftsindsamling på nettet opnåede han over 25.000 støtteerklæringer fra folk, der mente, at han kunne været et mindst lige så godt valg som den nuværende premierminister, Arseny Yatseniuk.

Nyhedstjenesten Reuters har mødt den mørke fyrste i hans lejlighed i Odessa, som han deler med sin kone og børn, og hvor han får tiden til at gå med broderier og boligindretning.

Det lyder skørt. Men man skal aldrig undervurdere Den Mørke Side!

Se Reuters billedserie om den ukrainske Darth Vader.

Kilde: Reuters

Artikelfoto: Valentin Ogrienko /Reuters

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.
Nu kan du streame Game of Thrones i 4K-kvalitet Skarpere 4K-versioner af Game of Thrones 1.-8. sæson er nu klar på HBO Max. Det var på tide!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend