Search
Generic filters

Daredevils stærke comeback

Mandag lancerede Netflix den første trailer til den længe ventede anden sæson af af serien Marvel’s Daredevil, der har premiere 18. marts.

Imens første sæson af ​​Marvel’s Daredevil handlede om Matt Murdocks beslutning om at iføre sig Daredevil-kostumet og blive en superhelt, fokuserer sæson to på spørgsmålet “hvornår bliver det, der er rigtigt, forkert?”. Serien fortsætter med at udforske den filosofiske konflikt, som er kernen i Matts dobbeltliv, der kompliceres yderligere af en rivaliserende civil hævner, Frank Castle, der går et par skridt for langt.

Matt Murdock (Charlie Cox) blev blind som en ung dreng, men blev samtidig velsignet med ekstraordinære kræfter. Han kæmper mod uretfærdighed som om dagen – og som superhelten “Daredevil” efter mørkets frembrud i Hells Kitchen i New York. Den imponerende rollebesætning består blandt andre af Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) Jon Bernthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen side), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) og Scott Glenn (Stick).

Plakat: Netflix
Plakat: Netflix

Marvels Daredevil er produceret af Marco Ramirez (“Sons Of Anarchy“, “Fear The Walking Dead“) og Douglas Petrie (“CSI: Crime Scene Investigation”, “Buffy: The Vampire Slayer”, “American Horror Story”), sammen med Jeph Loeb (“Marvel’s Jessica Jones”), som også Marvels Head of Television.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.