TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Daredevils stærke comeback

Mandag lancerede Netflix den første trailer til den længe ventede anden sæson af af serien Marvel’s Daredevil, der har premiere 18. marts.

Imens første sæson af ​​Marvel’s Daredevil handlede om Matt Murdocks beslutning om at iføre sig Daredevil-kostumet og blive en superhelt, fokuserer sæson to på spørgsmålet “hvornår bliver det, der er rigtigt, forkert?”. Serien fortsætter med at udforske den filosofiske konflikt, som er kernen i Matts dobbeltliv, der kompliceres yderligere af en rivaliserende civil hævner, Frank Castle, der går et par skridt for langt.

Matt Murdock (Charlie Cox) blev blind som en ung dreng, men blev samtidig velsignet med ekstraordinære kræfter. Han kæmper mod uretfærdighed som om dagen – og som superhelten “Daredevil” efter mørkets frembrud i Hells Kitchen i New York. Den imponerende rollebesætning består blandt andre af Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) Jon Bernthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen side), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) og Scott Glenn (Stick).

Plakat: Netflix
Plakat: Netflix

Marvels Daredevil er produceret af Marco Ramirez (“Sons Of Anarchy“, “Fear The Walking Dead“) og Douglas Petrie (“CSI: Crime Scene Investigation”, “Buffy: The Vampire Slayer”, “American Horror Story”), sammen med Jeph Loeb (“Marvel’s Jessica Jones”), som også Marvels Head of Television.

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.