Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bridgerton 2: De første billeder

Snart kan du se mere pomp, pragt, intriger, bare bryster og ikke mindst sex blandt det 19. århundredes pinger.

Skrevet af / 23/01/2022 - 23:59
Bridgerton 2: De første billeder

Med Bridgerton formåede Netflix noget højst uventet: Pludselig var kostumedramaet populært, moderne, cool og hip, selv blandt de unge.

Læs også Det kåde borgerskab Vellykket kostumedrama er en blanding af Dollars, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey – plus et strejf af Fifty Shades of Grey.

At en kostumedramaserie skulle blive en af Netflix’ største succeser gennem tiderne (indtil videre har kun Squid Game fået flere seere), havde vi ikke regnet med. Men Bridgerton – et vellykket miks af Dollars, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey plus et strejf af Fifty Shades of Grey – blev en megasucces, da Netflix lancerede serien i julen 2020.

Nu har vi fået de første billeder fra 2. sæson.

Bridgerton sesong 2 8 989x660 1 Bridgerton sesong 2 7 989x660 1 Bridgerton sesong 2 6 989x659 1 Bridgerton sesong 2 5 989x660 1 Bridgerton sesong 2 4 989x659 1 Bridgerton sesong 2 3 989x660 1
<
>
Hele familien Bridgerton. (Foto: Netflix)

I centrum for intrigerne står den rige Bridgerton-familie: En enke og hendes syv (!) børn, hvoraf den snusfornuftige og lidt naive Daphne (Phoebe Dynevor) nu er i den giftemodne alder.

Moren og familiens ældste søn, Anthony (Jonathan Bailey), gør alt, hvad der står i deres magt, for at skaffe Daphne den bedst mulige mand, der kan sikre familien status, position og rigdom.

Samtidig forsures det ubekymrede rigmandsliv af en slange i paradis. En anonym skribent, der underskriver sig “Lady Whistledown”, bruger et af datidens sociale medier, flyveblade, til at skrive ugentlige betragtninger om de overfladiske rigmandsfamilier, deres kærlighedsliv, problemer og sorger samt mere eller mindre ondsindet sladder.

Netflix har tidligere bekræftet, at 2. sæson får premiere den 25. marts.

Optagelserne til 2. sæson startede i England sidste forår, og ifølge Netflix vender alle hovedrolleindehaverne tilbage, ligesom nye spillere kommer på banen.

Et hovedfokus i 2. sæson vil være Anthony Bridgertons søgen efter en passende brud. 1. sæson endte for hans vedkommende med et bittert brud med hans elskerinde, operasangerinden Siena Rosso (Sabrina Bartlett).

Bridgerton sesong 2 2 scaled 1
Simone Ashley i 2. sæson af Bridgerton. (Foto: Netflix)

Ny blandt de bærende kræfter er bl.a. den fyrre Simone Ashley, som vi kender som hoven bitch fra Sex Education.

Serien om adelens intriger i London anno 1813 er baseret på en romanserie af Julia Quinn.

Bridgerton sesong 1 4 scaled 1
Hele familien Bridgerton. (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er TRON: Ares

Kevin Costner præsenterer "Horizon: En amerikansk saga"

Vandmanden kommer hjem til dig

Har du oplevet dette skærmbillede? Så er du ikke alene

Røverdatter i serieformat

Ny nordisk krimiserie på SkyShowtime

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

0
Scroll to Top