Tv-serie / streaming

Gør dig klar til endnu en sæson af detektivserien, der er baseret på Michael Connellys succesbøger.
forfatter

Anden sæson af Amazons krimiserie Bosch får premiere den 12. marts. Forfatter Michael Connellys berømte karakter, Los Angeles-detektiven Harry Bosch, spilles som i den første sæson af Titus Welliver.

Harry Bosch er i den anden sæson tilbage i jobbet efter en ufrivillig pause. Hans første sag kan vise sig at være mere udfordrende, end han nogensinde havde forestillet sig.

Resterne af en person er fundet i bagagerummet på en bil på Mulholland Drive. Personen har tilsyneladende haft en relation til mafiaaktiviteter, hvilket leder Bosch på sporet af korruption og organiseret kriminalitet i både L.A. og Las Vegas. Da sagen bliver mere kompleks og personlig, kommer Bosch nærmere den mørke side af det amerikanske politi.

Vi har udvidet den oprindelige historie, og jeg tror, ​​at historien vil nu vise os mange af de ting, der er vigtige i dagens samfund, som politikorruption og terrorisme,” sagde forfatter og producer Michael Connelly under Television Critics Associations presseturne denne vinter.

Den nye sæson er baseret på Connellys krimier Mafiaspil, Magtspillerne og Den sidste prærieulv.

Udover Welliver i hovedrollen ser man Lance Reddick, Jamie Hector, Amy Aquino, Emilia Ares Zoryan, Sarah Clarke og Jeri Ryan i andre roller. Serien er skrevet af Eric Overmyer og Michael Connelly.

Hele sæson 1 og 2 af Bosch vil være tilgængelig på HBO den 12. marts.

Foto: Amazon
Titus Welliver spiller Harry Bosch. Foto: Amazon / HBO

Titus Welliver
Hollywood-veteranen Titus Welliver begyndte sin skuespillerkarriere på New York University. Hans første betalte skuelspillerjob var, da han spillede en redneck på en bar i filmen Navy Seals med Charlie Sheen. Han havde efterfølgende roller i film som bl.a. Mulholland Falls og The Doors. På tv-skærmen har han haft roller i Deadwood, Lost, Sons of Anarchy og The Good Wife. I 2012 spillede Welliver rollen som Bates i Ben Afflecks prisbelønnede film Argo, og han kan snart ses i Afflecks nye film Live by Night, der er baseret på en roman af Dennis Lehanes.

Foto: Amazon
Titus Welliver og Michael Connelly. Foto: Amazon

Michael Connelly
Michael Connelly er forfatter til 28 bedstsælgende romaner, og er en af ​​nutidens mest succesfulde forfattere. Hans bøger er solgt i mere end 55 millioner eksemplarer på verdensplan, og er blevet oversat til 39 forskellige sprog. Connelly har vundet adskillige priser for sit arbejde. Han var tidligere journalist på Los Angeles Times, og gik over til at være fuldtidsforfatter, da han vandt den prestigefyldte Mystery Writers of America Edgar Award for sin første roman The Black Echo i 1992. Derefter blev bogen Blodspor (Blood Work) fra 1998 filmet med Clint Eastwood i hovedrollen, og senest havde han en stor succes i 2011 med filmatiseringen af Limousineadvokaten (The Lincoln Lawyer), hvor Matthew McConaughey spillede hovdrollen.

Plakat: Amazon
Plakat: Amazon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.