TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Børnevenlig streaming

Nul risiko for ubehagelige overraskelser på SF Kids Play. Og det hele kan ses på rejsen.

Ganske vist er der er en masse indhold til børn på Netflix og Viaplay, men der er også en risiko for, at de tilfældigvis kommer til at se noget, der er aldeles uegnet for børn. SF lancerer derfor nu streamingtjenesten SF Kids, som alene er beregnet for de yngste.

På tjenesten findes fra SF’s udvalg af Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe, Vi på Krageøen og Karlsson på taget, samt Peddersen & Findus, Alfie, Thomas og Venner, Skildpadden Sammy – og meget mere.

Foto: SF Kids
Foto: SF Kids

Tjenesten indeholder en børnesikring, så du kan vælge efter børnenes alder og hvor længe de kan få lov at se ad gangen. Og hvis I er på rejse, kan alt indhold downloades til offline-kigning.

SF Kids spil fås som app til både Android og iOS, samt på web.

Det koster 49 kroner om måneden.

Skriv en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.