data-srcset

Biograffilm flyttes til Viaplay

Corona-lukkede biografer skaber undtagelsestilstand i filmland.

Tidligere i marts blev det annonceret, at den nyeste James Bond-film, No Time to Die, fik udsat sin premiere fra april til engang i efteråret på grund af corona-udbruddet. Nu hvor alle biografer er lukket, tager filmselskaberne nye, kreative metoder i brug for at nå ud til det filmhungrende publikum.

Læs også: James Bond slået ud af corona

b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8
<
>
The Invisible Man. (Foto: Universal)

Biografer i hele Norden er blevet tvunget til at lukke dørene på grund af coronavirus, hvilket medfører, at en række film, der skulle have været vist i biograferne i marts, ikke bliver set. Men nu har NBC Universal truffet en historisk beslutning ved at gøre to biografaktuelle film tilgængelige til leje på Viaplay. Normalt går der omkring fire måneder, før nye film kommer ud på leje- og købemarkedet.

Fra fredag den 20. marts bliver filmene Emma og The Invisible Man tilgængelige til leje digitalt for 189 kroner (svarende til to biografbilletter) på streaming-tjenesten Viaplay.

 

“Det, vi gør her, er helt unikt, og det er fantastisk, at NBC Universal vælger at udsende disse film tidligt på Viaplay. Vi betræder nyt land, når vi bryder med det traditionelle biografvisningsvindue for at give alle derhjemme mulighed for at se film, som de havde planlagt at se på biografen sammen,” siger Filippa Wallestam, Chief Content Officer i NENT Group, der står bag Viaplay.


Emma
er et britisk romantisk drama baseret på Jane Austens roman fra 1816, og The Invisible Man er en gyserfilm i moderne klæder baseret på H.G. Wells’ roman af samme navn fra 1897. Begge film nåede lige at have premiere i Danmark, før biograferne lukkede den 12. marts.

annonce
annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.