Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Avatar 2, 3 og 4 filmes på New Zealand

De tre opfølgere til megasucsessen Avatar skal filmes på en gang, på New Zealand. Tænk på det som en "Godfather" under vandet - med blå aliens.

Skrevet af / 24/01/2014 - 10:53
Avatar 2, 3 og 4 filmes på New Zealand

Da Avatar havde premiere i 2009, blev den en gigantisk succes og tiltrak folk, der ellers ikke normalt går i biografen. Det er stadig den mest indtjenende film nogensinde med en biografomsætning på hele 15 milliarder kroner!

Allerede fra begyndelsen var Avatar planlagt som en trilogi, men nu har James Cameron og 20th Century Fox altså besluttet at udvide franchisen til fire film, og de nye skal have premiere i december 2016, 2017 og 2018.

Optagelserne begynder i starten af 2014, og fokus i de tre film vil være det liv, Jake Sully har skabt sig på Pandora, centreret omkring hans familie. Som Cameron siger: “Tænk på det som en familie saga a la Godfather.” Meget af historien vil foregå under vand.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top