Search
Generic filters

Apple forlænger gratis abonnementer

Hvis du sidste år fik et års abonnement på Apple TV+ med i købet, da du købte et Apple-produkt, forærer Apple dig nu tre måneder oven i hatten.

I 2019 var Apple i gavehumør, så alle der købte en ny iPhone, iPad, MacBook eller et andet Apple-produkt sidste år, fik et års gratis abonnement på Apples nye streaming-tjeneste, Apple TV+, med i købet.

Alle disse gratis abonnementer er egentlig sat til at udløbe d. 1. november i år, men nu har Apple meddelt, at abonnementerne vil blive forlænget med tre yderligere gratis måneder, så man først skal betale fra d. 1. februar 2021. Det skriver TechCrunch.

Hvis dit gratis abonnement på Apple TV+ er sat til at udløbe d. 1. november, får du nu tre måneder ekstra oven i hatten. (Foto: Peter Gotschalk)

Årsagen er selvfølgelig COVID 19-pandemien, som betyder, at mange af os formentlig må leve med restriktioner og nedlukninger i mange måneder endnu.

Læs også The Boss på Apple TV+ Den 23. oktober kommer der en ny musikalsk dokumentar fra New Jerseys store søn.

Den ukendte streaming-tjeneste

Apple TV+ blev lanceret sidste år, men har stået i skyggen af Disney+, som først for nylig er blevet tilgænglig i Skandinavien, men alligevel har fået markant mere omtale end Apples tjeneste.

Ikke desto mindre har en af Apple TV+-serierne allerede vundet en Emmy, som er TV-branchens svar på en Oscar. Serien ‘The Morning Show’ med bl.a. Jennifer Aniston og Reese Witherspoon i hovedrollerne vandt nemlig en pris for “Outstanding Supporting Actor in a Drama Series”. Prisen gik til skuespilleren Billy Crudup.

Udover ‘The Morning Show’ byder Apple TV+ også på premierefilm som f.eks. ‘Greyhound’ med Tom Hanks i hovedrollen, ligesom abonnenter kan glæde sig til Apple næste store serie-satsning, ‘Foundation’, som kommer til tjenesten i løbet af 2021.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Fujifilm X-S10 stjæler fra deres bedste og sænker prisen.
  Bluetooth-system til film og musik på computeren
  Romantik på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
  Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800 mm zoom i lommen.
  Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgreb.
  Fra i dag kan brugere opleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
  I år foregår det hele derhjemme. Tag den store biografoplevelse med hjem i stuen. Med indbygget Google TV.
  Hørepropperne Urbanista London kommer i bordeaux for at fejre producentens tiårsjubilæum.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  Do NOT follow this link or you will be banned from the site!