Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Det siger anmelderne om iPhone 7

Fantastiske mobiler, men ikke en nødvendig opgradering.

Skrevet af / 13/09/2016 - 13:31
Det siger anmelderne om iPhone 7

Vores egen Jonas Ekelund skal i morgen en tur til London for at hente vores testeksemplarer af iPhone 7 og iPhone 7 Plus, som Apple lancerede sidste onsdag.

Men en række internationale anmeldere har allerede haft fingrene i de nye Apple-mobiler, og de første tests er derfor begyndt at dukke op på internettet.

Generelt er kritikken positiv, selvom ingen ligefrem føler sig overvældet af de nye iPhone-modeller.

TechCrunch er generelt positive. Især i forhold til kameraet i begge modeller.

“iPhone 7 og 7 Plus er de bedste iPhones nogensinde. Og de formentlig de bedste mobile kameraer, som nogensinde er blevet fremstillet […] du har bogstaveligt talt aldrig nogensinde set billeder som disse fra et smartphone-kamera før.”

Læs også: Ingen “one more thing”

Mens The Verge synes, at de nye mobiler virker ufærdige.

“Mens jeg brugte iPhone 7, havde jeg hele tiden følelsen af at være udstyret med en prototype af næste års forventede, drastiske redesign af iPhone … forklædt som en iPhone 6 […] lige nu føles det at bruge en iPhone 7 en hel del som at bruge en iPhone 6s med en mærkelig hjem-knap og flere adaptere.”

CNET er neutrale. De kan lide den nye telefon, især kameraet i iPhone 7 Plus, men råder alligevel til, at man venter til næste år med at opgradere.

“iPhone er tingen i midten. Og denne her er bedre på alle punkter. Men hvis du vil have noget, der både føles og fremstår anderledes, så vent til næste år. Eller køb en anden mobil. Næsten alle andre mobiler, inklusive Apples egen og stadig fremragende iPhone 6s, har stadig den praktiske hovedtelefonindgang.”

Lyd & Billedes test af iPhone 7 er klar på lydogbillede.dk i begyndelsen af næste uge.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top