Nyhed

CES 2021: Nye PC’er – men også hovedtelefoner fra HP

Ud over PC'er i alle størrelser og vægtklasser lancerer HP også hovedtelefoner.
forfatter

CES-messen er for alvor skudt i gang, og HP lægger ud med mere end en halv snes produkter, herunder et i en kategori, som vi ikke før har set fra computerproducenten.

Dragonfly med over alt

I den lette ende er der 360-graders maskinen HP Dragonfly G2, der vejer mindre end 1 kilo, og har indbygget 5G eller 4G LTE-forbindelse, samt 11. generation Intel Core-processorer. Maskinen kommer i februar, men prisen er ukendt endnu.

HP Dragonfly G2. (Foto: HP)

Hørepropper uden tråd

Elite Wireless Earbuds er helt trådløse høretelefoner, som ifølge HP er lige egnede  til fritid og arbejde. I lighed med andre helt trådløse 2021-propper er der variabel støjreduktion og mulighed for at tilpasse lyden individuelt. De kan købes fra april, men prisen er ikke offentliggjort endnu.

HP Elite Wireless Earbuds. (Foto: HP)

Eliteserien rummer også en række lette computerenheder: HP Elite Folio er en 13,5″ maskine, bygget over en Qualcomm Snapdragon 5G-platform, der leverer gigabit-tilslutningshastigheder med valgfri 5G-forbindelse og Wi-Fi 6.

HP EliteBook 840 G8 Aero er en 1,1 kg hybridenhed med Intel Core-processor. Også denne har Wi-Fi 6 og 5G.

Yderligere nye enheder i Elite serien inkluderer HP EliteBook x360 1030 G8 og HP EliteBook x360 1040 G8, der begge ligeledes har indbygget 5G-forbindelse.

Prisen på maskinerne i Elite-serien er ikke fastlagt endnu.

HP Envy 14 med 16:10-skærm. (Foto: HP)

Hvis der er brug for lidt mere muskelkraft, er HP ENVY 14 den nyeste computer i ENVY-serien. Som andre maskiner, vi har set på det seneste, har også HP droppet widescreenformatet, og valgt 16:10 WUXGA (1920 x 1200) multitouchskærm, der giver et 11% større synsfelt end på en 16:9-bærbar.

Computeren er udstyret med en 11. generations Intel-processor og mulighed for Nvidia GeForce GTX 1650 Ti-Q grafik. En infrarød sensor kontrollerer, at computeren ikke bliver overophedet. Prisen starter lige under 6.000 kroner.

Ud over de nævnte nyheder præsenterede HP mere end en håndfuld PC-skærme til kontor og hjemmekontor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.