CES 2021: Nye PC’er – men også hovedtelefoner fra HP

Ud over PC'er i alle størrelser og vægtklasser lancerer HP også hovedtelefoner.
forfatter

CES-messen er for alvor skudt i gang, og HP lægger ud med mere end en halv snes produkter, herunder et i en kategori, som vi ikke før har set fra computerproducenten.

Dragonfly med over alt

I den lette ende er der 360-graders maskinen HP Dragonfly G2, der vejer mindre end 1 kilo, og har indbygget 5G eller 4G LTE-forbindelse, samt 11. generation Intel Core-processorer. Maskinen kommer i februar, men prisen er ukendt endnu.

HP Dragonfly G2. (Foto: HP)

Hørepropper uden tråd

Elite Wireless Earbuds er helt trådløse høretelefoner, som ifølge HP er lige egnede  til fritid og arbejde. I lighed med andre helt trådløse 2021-propper er der variabel støjreduktion og mulighed for at tilpasse lyden individuelt. De kan købes fra april, men prisen er ikke offentliggjort endnu.

HP Elite Wireless Earbuds. (Foto: HP)

Eliteserien rummer også en række lette computerenheder: HP Elite Folio er en 13,5″ maskine, bygget over en Qualcomm Snapdragon 5G-platform, der leverer gigabit-tilslutningshastigheder med valgfri 5G-forbindelse og Wi-Fi 6.

HP EliteBook 840 G8 Aero er en 1,1 kg hybridenhed med Intel Core-processor. Også denne har Wi-Fi 6 og 5G.

Yderligere nye enheder i Elite serien inkluderer HP EliteBook x360 1030 G8 og HP EliteBook x360 1040 G8, der begge ligeledes har indbygget 5G-forbindelse.

Prisen på maskinerne i Elite-serien er ikke fastlagt endnu.

Annonce
HP Envy 14 med 16:10-skærm. (Foto: HP)

Hvis der er brug for lidt mere muskelkraft, er HP ENVY 14 den nyeste computer i ENVY-serien. Som andre maskiner, vi har set på det seneste, har også HP droppet widescreenformatet, og valgt 16:10 WUXGA (1920 x 1200) multitouchskærm, der giver et 11% større synsfelt end på en 16:9-bærbar.

Computeren er udstyret med en 11. generations Intel-processor og mulighed for Nvidia GeForce GTX 1650 Ti-Q grafik. En infrarød sensor kontrollerer, at computeren ikke bliver overophedet. Prisen starter lige under 6.000 kroner.

Ud over de nævnte nyheder præsenterede HP mere end en håndfuld PC-skærme til kontor og hjemmekontor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også