TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny Asus Zenbook 14 kan købes nu

Den nye 14" model kommer i to udgaver med henholdsvis Intel- og AMD-processor.

forfatter
Publiceret 22/05/2022 - 12:33

Asus er klar med en ny, opdateret Zenbook-bærbar, der kommer med 14″ OLED-skærm i 16.10-format, 90 Hz opdateringsfrekvens og 2.8K opløsning. Den maksimale lysstyrke angiver den taiwanesiske producent til 550 nits.

UX3402 kommer desuden med 12. generation Intel Core i7-processor, mens UM3402 leveres med AMD Ryzen 7-processor.

Begge modeller fås med op til 16 GB RAM, op til 1 TB PCIe 4.0 SSD, Wi-Fi 6E og 75 Wh batteri.

Tilslutningsmulighederne inkluderer 2x USB-C (med Thunderbolt 4 i UX3402), HDMI 2.0, USB 3.2 Gen 2 Type-A, microSD-kortlæser og indgang til 3,5 mm jackstik.

De indbyggede stereohøjttalere leveres af Harman Kardon og understøtter Dolby Atmos.

UX3402 med 12. gen. Intel Core i7 (venstre), UM3402 med AMD Ryzen 7 (højre). (Foto: Asus)

Pris og tilgængelighed

Begge modeller er tilgængelige nu. UX3402 (Intel Core) kommer i farven Ponder Blue, mens UM3402 (AMD) fås i farven Jade Black. Priserne starter fra 9.999 kroner for den mindst mulige konfiguration.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ud af mørket Er du træt af billedstøj og matte, udtværede farver, så er Logitech Litra Glow et billigt bud på løsningen.
Dell-PC'er til hverdagsbehov Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.
Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.
Dell XPS med større minimalisme 2022-generationen af ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 gange længere ind til benet.
To skærme fra Philips til arbejde og fritid Hjemmekontor eller udekontor? Philips’ computerskærme har indbygget lyd og kamera.
De vigtigste nyheder i macOS Ventura Apple vil gøre Mac-oplevelsen bedre ved at tilføje nye produktivitetsværktøjer og kontinuitetsfunktioner til macOS.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend