Microsoft introducerer Surface Pro 7+ til erhverv

Den nye tilføjelse til Surface Pro-porteføljen kommer bl.a. med indbygget LTE Advanced.
Annonce
Annonce
forfatter

Microsoft har i løbet af 2020 etableret et team, som forsøger at identificere trends blandt virksomhedens professionelle brugere. Det drejer sig selvfølgelig primært om, hvordan coronakrisen og de mange restriktioner påvirker arbejdslivet.

Blandt konklusionerne af Seattle-virksomhedens seneste undersøgelser er bl.a. disse fire pointer, skriver Microsoft i et blog-indlæg:

  • Fremtiden bliver i højere grad hybrid, og det kræver mere fleksibilitet: Synet på fjernarbejde har ændret sig. 82% af en gruppe adspurgte ledere siger, at de vil lave mere fleksible politikker om hjemmearbejde efter pandemien, og 71% af medarbejderne vil fortsætte med at arbejde hjemmefra.
  • Forbindelse er afgørende for uafbrudt forretningsdrift: Hjemmets dårlig internetforbindelse er nu en udfordring, som mange står overfor.
  • Kamera-til-kamera er det nye ansigt-til-ansigt: Det område, der har vist sig mest udfordret, er uden tvivl vores forbindelse til hinanden. Folk mangler den energi og interaktion, man får af at være fysisk i samme rum.
  • Sikkerhed fra chip til cloud er mere kritisk end nogensinde før: Hurtig digitalisering betyder, at næsten alt ligger online. Organisationer har brug for deres data og workflows for at kunne skabe rammer for hjemme- og hybridarbejde. Og det kræver omfattende sikkerhed.
Læs også
Ny Lenovo-bærbar kommer med 5G CES bliver i år uden fysisk deltagelse. Men på trods af ændringerne er Lenovo traditionen tro klar med en række nye produkter, blandt andet en bærbar med 5G.
Lenovo IdeaPad 5G

Microsoft Surface Pro 7+ er specialdesignet til virksomheder og studerende

For at imødekomme behovene fra især erhvervsbrugere og studerende har Microsoft derfor lanceret en ny udgave af virksomhedens populære Surface Pro-serie af hybride, bærbare computere.

Microsoft Surface Pro 7+ kommer med 12,3″ PixelSense-touchskærm. (Foto: Microsoft)

Den vigtigste tilføjelse er LTE Advanced, som hjælper med at holde brugerne forbundet, hvis Wi-Fi-forbindelsen er begrænset, eller hvis de befinder sig et afsides sted.

Desuden kommer maskinen med 11. generation af Intel Core Processorer med 2,1 gange hurtigere ydeevne og endnu længere batterilevetid på op til 15 timer.

Microsoft Surface Pro 7+
De nye Surface Pro-produkter til virksomheder og studerende kommer med flytbar SSD, så man kan sikre følsomme data. (Foto: Microsoft)

Pris og tilgængelighed

Erhvervskunder og uddannelsesinstitutioner på udvalgte markeder over hele Asien, Europa og Nordamerika kan nu bestille SurfacePro 7+ gennem deres lokale kommercielle forhandlere i dag med levering fra næste uge.

Prisen for Microsoft Surface Pro 7+ med LTE Advanced starter ved 10.099 kroner for en model med Core i5 processor, 8 GB RAM og 128 GB indbygget SSD-lager.

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Bekræft venligst inden tilmelding

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også

Samsungs nye trådløse hørepropper kommer med intelligent aktiv støjreduktion.
Earins nye øresnegle lover bedre bas og lydkvalitet end konkurrenterne.
Sony lancerer 360 Reality Audio Creative Suite til uafhængige musikere og artister.
Ud over PC'er i alle størrelser og vægtklasser lancerer HP også hovedtelefoner.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!