TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Microsoft introducerer Surface Pro 7+ til erhverv

Den nye tilføjelse til Surface Pro-porteføljen kommer bl.a. med indbygget LTE Advanced.

forfatter
Publiceret 13/01/2021 - 08:16

Microsoft har i løbet af 2020 etableret et team, som forsøger at identificere trends blandt virksomhedens professionelle brugere. Det drejer sig selvfølgelig primært om, hvordan coronakrisen og de mange restriktioner påvirker arbejdslivet.

Blandt konklusionerne af Seattle-virksomhedens seneste undersøgelser er bl.a. disse fire pointer, skriver Microsoft i et blog-indlæg:

  • Fremtiden bliver i højere grad hybrid, og det kræver mere fleksibilitet: Synet på fjernarbejde har ændret sig. 82% af en gruppe adspurgte ledere siger, at de vil lave mere fleksible politikker om hjemmearbejde efter pandemien, og 71% af medarbejderne vil fortsætte med at arbejde hjemmefra.
  • Forbindelse er afgørende for uafbrudt forretningsdrift: Hjemmets dårlig internetforbindelse er nu en udfordring, som mange står overfor.
  • Kamera-til-kamera er det nye ansigt-til-ansigt: Det område, der har vist sig mest udfordret, er uden tvivl vores forbindelse til hinanden. Folk mangler den energi og interaktion, man får af at være fysisk i samme rum.
  • Sikkerhed fra chip til cloud er mere kritisk end nogensinde før: Hurtig digitalisering betyder, at næsten alt ligger online. Organisationer har brug for deres data og workflows for at kunne skabe rammer for hjemme- og hybridarbejde. Og det kræver omfattende sikkerhed.
Læs også Ny Lenovo-bærbar kommer med 5G CES bliver i år uden fysisk deltagelse. Men på trods af ændringerne er Lenovo traditionen tro klar med en række nye produkter, blandt andet en bærbar med 5G.
Lenovo IdeaPad 5G

Microsoft Surface Pro 7+ er specialdesignet til virksomheder og studerende

For at imødekomme behovene fra især erhvervsbrugere og studerende har Microsoft derfor lanceret en ny udgave af virksomhedens populære Surface Pro-serie af hybride, bærbare computere.

Microsoft Surface Pro 7+ kommer med 12,3″ PixelSense-touchskærm. (Foto: Microsoft)

Den vigtigste tilføjelse er LTE Advanced, som hjælper med at holde brugerne forbundet, hvis Wi-Fi-forbindelsen er begrænset, eller hvis de befinder sig et afsides sted.

Desuden kommer maskinen med 11. generation af Intel Core Processorer med 2,1 gange hurtigere ydeevne og endnu længere batterilevetid på op til 15 timer.

Microsoft Surface Pro 7+
De nye Surface Pro-produkter til virksomheder og studerende kommer med flytbar SSD, så man kan sikre følsomme data. (Foto: Microsoft)

Pris og tilgængelighed

Erhvervskunder og uddannelsesinstitutioner på udvalgte markeder over hele Asien, Europa og Nordamerika kan nu bestille SurfacePro 7+ gennem deres lokale kommercielle forhandlere i dag med levering fra næste uge.

Prisen for Microsoft Surface Pro 7+ med LTE Advanced starter ved 10.099 kroner for en model med Core i5 processor, 8 GB RAM og 128 GB indbygget SSD-lager.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Billig USB-DAC fra Creative Sound Blaster X1 er en kompakt og tegnebogsvenlig USB-DAC til computeren.
Musemåtte med knivskarp stil Få Tron-stil på skrivebordet med Razers kæmpestore musemåtter med indbygget RGB-lys.
Kom i centrum på mødet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 at sætte dig i centrum på ...Zoom.
Kreative superkræfter Der er ikke sparet på noget som helst i MSI Creator Z17. Det kan mærkes på prisen.
90'erne har ringet: Winamp er tilbage I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp, der styrede musikken til festen. Nu er afspilleren tilbage efter næsten 10 års fravær.
Nu er Samsungs nye gaming-skærm på hylderne De nye 4K-skærme Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover vild ydelse!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend