TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Lyd og lys fra Razer

Har du en videostjerne eller podcaster i maven, har Razer udstyret til det.

forfatter
Publiceret 20/03/2022 - 09:00

Razer kender vi mest for deres gaming-computere og ditto tilbehør i form af headsets, tastaturer og mus. De har dog også lavet webcams, som Razer Kiyo Pro. Men nu udvider de med lyd og lys til indholdsskabere og mobile streamere.

Læs også 10 headsets til dine spil Står der gaming headset på ønskesedlen i år? Læs vores store test af ti af markedets lækreste modeller.

Razer Audio Mixer er – ikke overraskende – en mikser til lyd. Det er en kombineret soft- og hardwareløsning med en analog firekanals-lydmikser. Indgangene, der omfatter hybrid XLR/jack, minijack og optisk indgang, kan kombineres med digitale lydudgangskilder, herunder spillyd, system, chat og musikkilder. Via Razer Synapse 3 kan brugerne få adgang til en række lydjusteringsmuligheder, fra softwarebaserede noise gate- og EQ-funktioner til reverb- og stemmebehandling.

Layout 10 Razer Mixer
Razer Audio Mixer (Foto: Razer)

Razer Key Light Chroma tager RGB-lyset, vi kender fra Razers spilenheder, op i en skala, der passer til videoproduktion. Lamperne styres via Razer Streaming App eller Razer Synapse 3. Ud over Chroma RGB-lys kan Razer Key Light Chroma levere op til 2800 lumen hvidt lys med et temperaturområde fra 3000K til 7000K.

Razer Key Light 2021 Render 05
Razer Key Light Chroma. (Foto: Razer)

Mens Audio Mixer og Key Light Chroma er rettet mod streamere på skrivebordet, er den trådløse Seiren BT-mikrofon beregnet til smartphone-streamere, der sender ude fra virkeligheden. Den trådløse mikrofon forbindes via Bluetooth og er kompatibel med de mest populære mobile streaming-apps.

Razer Seiren BT 2021 Render 06
Razer Seiren BT. (Foto: Razer)

Priser og tilgængelighed:
Razer Seiren BT: EUR 110 (825 kroner)
Razer Key Light Chroma: EUR 300 (2.250 kroner)
Razer Audio Mixer: EUR 260 (1.950 kroner)
Alle produkterne er i handlen nu.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Skærmen er det bedste ved den HP’s luksusflyder har en lækker UHD+ skærm, der vil glæde grafikere. Men kræfterne står ikke mål med prisen.
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Gennemfornuftig PC til studier og arbejde Den nyeste MateBook-udgave er en mindre designskarp og mere praktisk arbejdshest til tasken.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend