TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Lyd og lys fra Razer

Har du en videostjerne eller podcaster i maven, har Razer udstyret til det.

forfatter
Publiceret 20/03/2022 - 09:00

Razer kender vi mest for deres gaming-computere og ditto tilbehør i form af headsets, tastaturer og mus. De har dog også lavet webcams, som Razer Kiyo Pro. Men nu udvider de med lyd og lys til indholdsskabere og mobile streamere.

Læs også 10 headsets til dine spil Står der gaming headset på ønskesedlen i år? Læs vores store test af ti af markedets lækreste modeller.

Razer Audio Mixer er – ikke overraskende – en mikser til lyd. Det er en kombineret soft- og hardwareløsning med en analog firekanals-lydmikser. Indgangene, der omfatter hybrid XLR/jack, minijack og optisk indgang, kan kombineres med digitale lydudgangskilder, herunder spillyd, system, chat og musikkilder. Via Razer Synapse 3 kan brugerne få adgang til en række lydjusteringsmuligheder, fra softwarebaserede noise gate- og EQ-funktioner til reverb- og stemmebehandling.

Layout 10 Razer Mixer
Razer Audio Mixer (Foto: Razer)

Razer Key Light Chroma tager RGB-lyset, vi kender fra Razers spilenheder, op i en skala, der passer til videoproduktion. Lamperne styres via Razer Streaming App eller Razer Synapse 3. Ud over Chroma RGB-lys kan Razer Key Light Chroma levere op til 2800 lumen hvidt lys med et temperaturområde fra 3000K til 7000K.

Razer Key Light 2021 Render 05
Razer Key Light Chroma. (Foto: Razer)

Mens Audio Mixer og Key Light Chroma er rettet mod streamere på skrivebordet, er den trådløse Seiren BT-mikrofon beregnet til smartphone-streamere, der sender ude fra virkeligheden. Den trådløse mikrofon forbindes via Bluetooth og er kompatibel med de mest populære mobile streaming-apps.

Razer Seiren BT 2021 Render 06
Razer Seiren BT. (Foto: Razer)

Priser og tilgængelighed:
Razer Seiren BT: EUR 110 (825 kroner)
Razer Key Light Chroma: EUR 300 (2.250 kroner)
Razer Audio Mixer: EUR 260 (1.950 kroner)
Alle produkterne er i handlen nu.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Spændende 'bøger' fra Samsung Samsung Galaxy Book3 kommer i fem versioner, og hardwaren er helt up to date.
Bedre videomøder billigt Logitech Brio 300 er et økonomisk webcam, der giver bedre kvalitet på Zoom og Teams end computerens indbyggede kamera.
Nye MacBooks og Mac mini'er med nye, kraftigere M2-processorer Den lynhurtige M2-processor fra Apple får hele to endnu hurtigere opdateringer, som finder vej til både Mac mini og MacBook Pro.
lbpluss
Vejet, og fundet for let! Lenovo Yoga Slim 7i Carbon er den letteste bærbare computer, vi nogensinde har testet. Desværre indebærer den slanke formfaktor ubehagelige kompromisser.
lbpluss
Lynhurtig og hård SanDisks eksterne USB-lager kan holde til mere end de fleste, og den er hurtig.
Følg Lyd & Billede