Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Lettere at finde et Mac-værksted

Eksterne værksteder kan nu også reparere Mac’er.

Skrevet af / 18/08/2020 - 13:23
Lettere at finde et Mac-værksted

Tidligere har det underligt nok kun været iPhone, der var omfattet af Apples Independent Repair Provider Programme, hvor man kan finde et serviceværksted i nærheden, der kan fikse mobilen.

Serviceprogrammet udvides nu til også at omfatte Mac’er, både laptops og desktops, og virksomheder, der vil tilbyde service og reparationer, kan deltage i et oplæringsprogram i Apple-regi.

De får adgang til originaldele af samme kvalitet, som Apple bruger, og hvis mange ansøger om at være med i Independent Repair Provider Programme, kan det også blive meget lettere at finde et serviceværksted til Mac’er.

Her kan du se, hvor og hvordan du kan få din Mac repareret, og her er Apples website for værksteder, der gerne vil være med i programmet.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

0
Lyd & Billede
Scroll to Top