Nyhed

Laptops og arbejdsheste fra Dell

11. generations-processorer, 5G og grafiske muskler til arbejds-PC'erne.
forfatter

Hvad enten du ser frem til at komme tilbage til kontoret, eller du pukler i ensom majestæt derhjemme, så har Dell netop lanceret en en stribe computere, der skal gøre arbejdet lidt lettere.

Dell Precision 5560 (artikelbilledet), Precision 5760, XPS 15 og XPS 17 er nu er tilgængelige med de nyeste 11. generations Intel-processorer. Det er nu også muligt at vælge OLED-skærm i XPS 15. Og skal der fart på grafikken, kan de fås med det seneste Nvidia RTX-grafikkort.

Dell XPS 15. (Foto: Dell)

Til de mere avancerede brugere er der opdaterede mobile workstations (altså laptops med seriøse bodybuildermuskler under svøbet). Dell Precision 7000 har Nvidia RTX A5000-grafikkort til f.eks. redigering af 8K-videoer eller 3D-simulationer. Den har desuden mulighed for 5G-forbindelse, så du kan få fuld nethastighed på farten.

De stationære gulvmodeller Precision 3450 og Precision 3650 Tower kommer med de nyeste 11. generations Intel Core- eller Xeon W-1300-processorer. PC’erne har desuden PCI Express Gen. 4-grafik og lagringsfunktioner. De kan også vælges med skalerbar RAID-kompatibel storage.

Dell Precision 3650. (Foto: Dell)

Pris og tilgængelighed:
Precision-serierne 3000, 5000 og 7000 bliver tilgængelige den 1. juni. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt. Det samme gælder XPS 15 og XPS 17.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.