TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Interaktive touch-skærme fra Philips

Philips lancerer 17 og 24 tommers computerskærme med touch-funktion. Den største, 242B9TL, har Full HD-opløsning.

forfatter
Publiceret 22/10/2020 - 11:00

To nye LCD-skærme lanceres nu under Philips-paraplyen, begge med SmoothTouch-funktion. Som er en kapacitiv 10 punkts touch-teknologi, der giver PC-brugere touch-funktionalitet på eksterne skærme. Teknologien skal desuden sikre hurtig reaktion på berøringer.

Antirefleksbelægning gør skærmene velegnede til lyse omgivelser, og for at modstå ridser er glasoverfladen hærdet til en hårdhed på 7H (5H er almindeligt glas, og 10H er diamant). Desuden er forsiden vand- og støvsikker med IP65-certificering. Bagsiden kan nødvendigvis ikke være sikret mod vandstænk, da den kræver ventilation.

242B9TL og 172B9TL

Skærmene fås i 17 og 24 tommers størrelse og hedder henholdsvis 172B9TL og 242B9TL. Sidstnævnte har Full HD-opløsning med 1920 x 1080 pixel (16:9), mens den mindre skærm har SXGA-opløsning, dvs. 1280 x 1024 pixel (5:4).

Begge skærme har en HDMI-indgang og en DisplayPort. Derudover har de to USB 3.1-porte for hurtig dataoverførsel.

Touch-funktionen kan bruges med en finger, en passiv touch-pen lavet af et elektrisk ledende materiale eller gummi samt visse typer handsker.

Billedkvalitet

For at give det bedst mulige billede, når man arbejder eller vil underholdes, er begge modeller flimmerfri, og de har SmartContrast-funktion, som automatisk justerer farver og lysstyrke i forhold til baggrundsbelysningen. De har også begge to funktionen LowBlue, som reducerer blåt lys, hvilket er bedre for synet om aftenen.

Bordstativ medfølger, og skærmene er kompatible med VESA-beslag.

Philips 172B9TL og Philips 242B9TL koster henholdsvis 2.745 og 2.969 kroner.

philips.dk

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Billig USB-DAC fra Creative Sound Blaster X1 er en kompakt og tegnebogsvenlig USB-DAC til computeren.
Musemåtte med knivskarp stil Få Tron-stil på skrivebordet med Razers kæmpestore musemåtter med indbygget RGB-lys.
Kom i centrum på mødet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 at sætte dig i centrum på ...Zoom.
Kreative superkræfter Der er ikke sparet på noget som helst i MSI Creator Z17. Det kan mærkes på prisen.
90'erne har ringet: Winamp er tilbage I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp, der styrede musikken til festen. Nu er afspilleren tilbage efter næsten 10 års fravær.
Nu er Samsungs nye gaming-skærm på hylderne De nye 4K-skærme Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover vild ydelse!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend