Hurtigere og mere kvadratisk

HP Spectre x360 genopfinder den firkantede skærm i stedet for bredformat.
Annonce
Annonce
forfatter

Efter en sommer, hvor ferien blev tilbragt i hjemmet, er vi nu alle i gang med arbejdet – som også foregår i hjemmet. Men måske det var på tide at opgradere hjemmekontoret med noget bedre udstyr. HP er klar med en ny serie computere i den anledning.

I den bedre ende af kuldet finder vi HP Spectre x360 14.

Ligesom med foregående Spectre-generationer er der tale om en elegant designet PC med 360-graders hængsel, så computeren, der er udstyret med touchskærm og pen, også kan bruges som tablet.

Den næsten kvadratiske skærm er tilbage. HP Spectre x360 har 14-tommers skærm i 3:2-format. (Foto: HP)

Det mest iøjnefaldende nyhed med Spectre x360 er, at HP efter mere end et årti med bredformatskærme har genopfundet det forholdsvis højere skærmformat. Ikke 4:3 som i gamle dage, men 3:2. Det giver 20 procent mere plads i højden, og har samme proportioner som et liggende A4-ark.

De hårde facts om det indre i maskinen er, at Spectre x360 14 leveres med den helt nye 11. generation af Intel Core-processor, der skulle gøre maskinen en tredjedel hurtigere end sidste års model. Batteritiden er op til 17 timer.

Skærmopløsningen er 3000 x 2000 pixels, og der kommer en udgave med OLED-panel.

Pris og tilgængelighed
• HP Spectre x360 14 kommer i butikkerne til november. Prisen begynder ved 10.499 kroner. Der kommer også en lidt billigere model med 13″ skærm.

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Bekræft venligst inden tilmelding

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også

Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Nu kommer der endelig en Hegel-forstærker til vinylentusiaster.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.