TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Hurtigere og mere kvadratisk

HP Spectre x360 genopfinder den firkantede skærm i stedet for bredformat.

Efter en sommer, hvor ferien blev tilbragt i hjemmet, er vi nu alle i gang med arbejdet – som også foregår i hjemmet. Men måske det var på tide at opgradere hjemmekontoret med noget bedre udstyr. HP er klar med en ny serie computere i den anledning.

I den bedre ende af kuldet finder vi HP Spectre x360 14.

Ligesom med foregående Spectre-generationer er der tale om en elegant designet PC med 360-graders hængsel, så computeren, der er udstyret med touchskærm og pen, også kan bruges som tablet.

Den næsten kvadratiske skærm er tilbage. HP Spectre x360 har 14-tommers skærm i 3:2-format. (Foto: HP)

Det mest iøjnefaldende nyhed med Spectre x360 er, at HP efter mere end et årti med bredformatskærme har genopfundet det forholdsvis højere skærmformat. Ikke 4:3 som i gamle dage, men 3:2. Det giver 20 procent mere plads i højden, og har samme proportioner som et liggende A4-ark.

De hårde facts om det indre i maskinen er, at Spectre x360 14 leveres med den helt nye 11. generation af Intel Core-processor, der skulle gøre maskinen en tredjedel hurtigere end sidste års model. Batteritiden er op til 17 timer.

Skærmopløsningen er 3000 x 2000 pixels, og der kommer en udgave med OLED-panel.

Pris og tilgængelighed
• HP Spectre x360 14 kommer i butikkerne til november. Prisen begynder ved 10.499 kroner. Der kommer også en lidt billigere model med 13″ skærm.

En kommentar til “Hurtigere og mere kvadratisk”

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.