Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Gaming og fleksibilitet – her er Lenovos nye Chromebooks

IdeaPad Gaming Chromebook Plus, IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus og IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus lever alle op til Googles nye Chromebook Plus-standard og har derfor fået tilføjet mere ydeevne.

Skrevet af / 05/10/2023 - 09:12
Gaming og fleksibilitet – her er Lenovos nye Chromebooks

Lenovo har lanceret en opgraderet serie af IdeaPad Chromebook, der sigter mod at øge produktivitet og brugervenlighed med en kombination af hardwareforbedringer og AI, skriver den kinesiske virksomhed i en pressemeddelelse.

Læs også Chromebooks på skolebænken Chromebooks som studie-pc? Tre producenter giver deres bedste bud på en Chromebook til SU-budgettet.

Blandt tilføjelserne til IdeaPad Chromebook-serien finder vi File Sync, der giver dig adgang til dine Google Drive-filer, selv når du er offline. Du kan også se frem til krystalklare videoopkald takket være det indbyggede 1080p-webkamera og AI-drevne videokaldsværktøjer. Med funktioner som Google Photos Magic Eraser kan du nu nemt fjerne uønskede elementer fra dine billeder med lethed, lover Lenovo.

De tre nye Chromebooks er de første fra Lenovo, der lever op til Googles nye såkaldte Chromebook Plus-standard. Alle Chromebook Plus-enheder, har som minimum:

  • Intel Core i3 (12th Gen) eller AMD Ryzen 3 7000
  • 8 GB RAM
  • 128 GB lagerplads
  • Et webkamera med støjreduktion og mindst 1080p
  • En IPS 1080p-skærm eller bedre
Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus
Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus (Foto: Lenovo)

Cloud Gaming

Hvis du er en gamer, vil Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus være din bedste ven. Den nye bærbare computer leveres med en 16-tommers skærm og vejer mindre end to kilo. Den er skræddersyet til gamingentusiaster og er bl.a. udstyret med RGB-baggrundsbelysning og en opdateringshastighed på 120Hz, så du virkelig kan nyde din gaming-oplevelse. Og med en batterilevetid på op til 12 timer er der ingen grund til bekymring, selv når du er midt i et episk spil.

Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus
Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus (Foto: Lenovo)

Produktivitet og fleksibilitet

IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus tilbyder produktivitet og fleksibilitet med en 14-tommers skærm og et 360-graders hængsel. Den kan bruges som en bærbar computer eller foldes som en tablet med touch-skærm. Dette giver brugerne mulighed for at tilpasse deres arbejdsstil og inkluderer også AI-hjælp fra Adobe Photoshop.

Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus
Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus (Foto: Lenovo)

Robust og holdbar

Sidst, men ikke mindst er IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus designet til brugere på farten, der har brug for holdbarhed. Den er militærtestet for at modstå udfordringer som spildt væske og uventede fald. Den er også let og har op til 12 timers batterilevetid.

Læs også Endelig: Chromebooks til gaming! Nu kommer de første Chromebooks - skabt til gaming! Med 120 Hz, lynhurtig Wi-Fi og god grafik.

Pris og tilgængelighed

Alle tre modeller vil blive tilgængelige i butikkerne i løbet af oktober. IdeaPad Gaming Chromebook Plus får en vejledende pris på 5.295 kroner. IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus kommer til at koste 5.095 kroner, mens IdeaPad slim 3i Chromebook Plus er den billigste af de tre nye computere med en vejledende pris på blot 3.495 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top