TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

PC’er til kontor og kreativitet

Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.

forfatter
Publiceret 27/06/2022 - 14:25

Dells Inspiron-serie er skabt til hverdagsbrug. Som streaming, sociale medier, kontakt og indholdsskabelse. Til priser, der begynder lige over 5.000 kroner for de billigste modeller, kan man vente fornuftsprægede maskiner. Men selv om prisen er skåret ind til benet, lover Dell, at der også er tænkt på miljøet. Produkterne kommer desuden i emballage, der består af op til 90 procent genbrugsmaterialer.

Dell Inspiron 16 Plus1
Dell Inspiron 16 Plus. (Foto: Dell)

Den kraftigste (og dyreste) model er Inspiron 16 Plus, der har 16:10-format med en skærm i (op til) 3K-opløsning. Den har desuden fire højttalere, hvoraf to peger opad og to er nedadvendte. Den nye Inspiron 16 Plus har desuden FHD-webcam. PC’en kommer med 12. generations Intel-processorer og (mulighed for) Nvidia GeForce RTX 3060-grafik.

Inspiron 14 Plus er skabt til dem, der ønsker det hele, men i en mindre størrelse. Den nye Inspiron 14 Plus har således også 12. generations Intel Core-processor og mulighed for Nvidia GeForce RTX 3060-grafik.

Dell Inspiron 14
Dell Inspiron 14. (Foto: Dell)

Dell lancerer også nye versioner af Inspiron 14 og 16 samt Inspiron 2-i-1. PC’erne loves at være lavet til hverdagens behov, uanset om du skal tjekke mails, poste indhold på sociale medier eller streame indhold.

De nye Inspiron-PC’er fås i forskellige konfigurationer, herunder valgfrihed mellem 12. generations Intel-processorer og AMD Ryzen 5000 med AMD Radeon-grafik.

Dell Inspiron 14 2 in 1
Dell Inspiron 14 2 in 1. (Foto: Dell)

De nye PC’er har indbygget FHD-webcam og to mikrofoner med støjreduktionsteknologi. Desuden har den nye Inspiron 14 2-i-1 en 14 procent større touchpad.

Pris og tilgængelighed

De nye computere fås i et svimlende antal modeller og varianter. Som altid betaler det sig dog at studere specifikationerne, inden man køber, da djævelen ligger i detaljen. De billigste konfigurationer er således udstyret med 8 gigabyte RAM, Full HD-skærm og Intel UHD Graphics.

• Inspiron 14 Plus koster fra 7.790 kr.
• Inspiron 16 Plus har en vejledende pris fra 9.290 kr.
• Inspiron 16 koster fra 5.590 kr.
• Inspiron 14 fra 5.240 kr.
• Inspiron 14 2-i-1 har en vejledende pris fra 8.995 kr.

Alle modellerne kan købes nu.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Power åbner butikker i Sverige Norsk-ejede Power overtager Mediamarkts 29 varehuse i Sverige. Med på ejersiden får de den tyske elektronikgigant MediaMarktSaturn.
Vær skarpe til mødet EPOS Expand Vision 1M er et møderumskamera i 4K, der får alle deltagerne til at stå klart.
Bedre videomøder billigt Logitech Brio 300 er et økonomisk webcam, der giver bedre kvalitet på Zoom og Teams end computerens indbyggede kamera.
lbpluss
80" billede fra 1 cm afstand Supernær-projektor klarer skarpe billeder i klasselokaler og mødelokaler.
Nye MacBooks og Mac mini'er med nye, kraftigere M2-processorer Den lynhurtige M2-processor fra Apple får hele to endnu hurtigere opdateringer, som finder vej til både Mac mini og MacBook Pro.
Følg Lyd & Billede