TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

PC’er til kontor og kreativitet

Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.

forfatter
Publiceret 27/06/2022 - 14:25

Dells Inspiron-serie er skabt til hverdagsbrug. Som streaming, sociale medier, kontakt og indholdsskabelse. Til priser, der begynder lige over 5.000 kroner for de billigste modeller, kan man vente fornuftsprægede maskiner. Men selv om prisen er skåret ind til benet, lover Dell, at der også er tænkt på miljøet. Produkterne kommer desuden i emballage, der består af op til 90 procent genbrugsmaterialer.

Dell Inspiron 16 Plus1
Dell Inspiron 16 Plus. (Foto: Dell)

Den kraftigste (og dyreste) model er Inspiron 16 Plus, der har 16:10-format med en skærm i (op til) 3K-opløsning. Den har desuden fire højttalere, hvoraf to peger opad og to er nedadvendte. Den nye Inspiron 16 Plus har desuden FHD-webcam. PC’en kommer med 12. generations Intel-processorer og (mulighed for) Nvidia GeForce RTX 3060-grafik.

Inspiron 14 Plus er skabt til dem, der ønsker det hele, men i en mindre størrelse. Den nye Inspiron 14 Plus har således også 12. generations Intel Core-processor og mulighed for Nvidia GeForce RTX 3060-grafik.

Dell Inspiron 14
Dell Inspiron 14. (Foto: Dell)

Dell lancerer også nye versioner af Inspiron 14 og 16 samt Inspiron 2-i-1. PC’erne loves at være lavet til hverdagens behov, uanset om du skal tjekke mails, poste indhold på sociale medier eller streame indhold.

De nye Inspiron-PC’er fås i forskellige konfigurationer, herunder valgfrihed mellem 12. generations Intel-processorer og AMD Ryzen 5000 med AMD Radeon-grafik.

Dell Inspiron 14 2 in 1
Dell Inspiron 14 2 in 1. (Foto: Dell)

De nye PC’er har indbygget FHD-webcam og to mikrofoner med støjreduktionsteknologi. Desuden har den nye Inspiron 14 2-i-1 en 14 procent større touchpad.

Pris og tilgængelighed

De nye computere fås i et svimlende antal modeller og varianter. Som altid betaler det sig dog at studere specifikationerne, inden man køber, da djævelen ligger i detaljen. De billigste konfigurationer er således udstyret med 8 gigabyte RAM, Full HD-skærm og Intel UHD Graphics.

• Inspiron 14 Plus koster fra 7.790 kr.
• Inspiron 16 Plus har en vejledende pris fra 9.290 kr.
• Inspiron 16 koster fra 5.590 kr.
• Inspiron 14 fra 5.240 kr.
• Inspiron 14 2-i-1 har en vejledende pris fra 8.995 kr.

Alle modellerne kan købes nu.

Annonce
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.
Skarpeste ultrabærbare nogensinde Dell XPS 13 Plus er den knivskarpest designede ultrabook-computer, vi har set nogensinde. Næsten for designet faktisk.
Kontorudstyr behøver ikke være gråt Logitech lancerer nye webcams og headsets til kontoret - i friske farver
Følg Lyd & Billede