SUPERTILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 30% DENNE UGE! SE TILBUDET HER!

Business-bærbar fra Razer

Razer er kendt for heftige gaming-bærbare, men nu kaster firmaet sig over en helt ny kundegruppe.

Det er ikke noget nyt, at gaming-bærbare indimellem bliver købt af kunder, som slet ikke har tænkt sig at spille computerspil på de kraftige maskiner, men i stedet vælger computere fra mærker som Predator eller Razer på grund af den heftige ydelse.

Det er muligvis dén udvikling, som har fået gaming-specialisterne fra Razer til at tage skridtet fuldt ud. I hvert fald lancerer de nu en vaskeægte business-bærbar, Razer Book 13, der kombinerer alle kræfterne og de andre fordele ved gaming-bærbare med et lækkert og professionelt design, der passer bedre til bestyrelseslokalet end på teenageværelset.

Razer Book 13 kommer således med 13,4″ skærm med op til 4K+ opløsning fremstillet i Gorilla Glass 6. Selve den bærbare er CNC-fremstillet i et ultralet materiale med anodiseret finish.

(Foto: Razer)

Maskinen er Intel Evo-certificeret, hvilket bl.a. betyder, at den kommer med 11. generation Intel Core-processor med Intel Iris X-grafik, samt at den er optimeret til mobil brug med lang batterilevetid, lynhurtig opvågnen fra dvaletilstand og hurtig opladning.

Den nye business-bærbare kommer med Windows 10 Home 64-Bit og kan udstyres med op til 16 GB LPDDR4X RAM, Intel Core i7-processor og op til 512 GB PCIE SSD lager. Razer Book 13 har endvidere microSD-kortlæser, HDMI 2.0, 2 x USB-C (med Thunderbolt 4), USB 3.2 A-port og 3,5 mm minijack-stik til hovedtelefoner.

Pris og tilgængelighed

Razer Book 13 bliver tilgængelig i butikkerne i løbet af november måned, og priserne starter fra EUR 1.299 (9.675 kroner) for den billigste model.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Popprinsessen går i helt nye veje – nu på Disney+.
  Den taiwanske knallert- og motorcykelproducent afslører deres elektriske scooter KYMCO F9 i morgen.
  Undgå fejlkøb i løbet af Black Week – gå efter vores testvindere!
  Fujifilm GFX100 får hele 400 megapixel!
  Risikoen for at blive snydt er større end chancen for at gøre et kup.
  HBO Nordic lancerer snart sin første danske serie.
  Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes af Galaxy Z Fold 3.
  Her er de hovedtelefoner, du bør købe i år.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Apple MacBook Air 13″ (2020)

  Vejl.pris 8999 kr Stadig mest for pengene

  Samsung Galaxy Book Ion NP930XCJ-K01SE

  Vejl.pris 12100 kr Vejet og fundet for let

  Apple MacBook Air 13″ (2020) vs. Samsung Galaxy Book Ion

  Vejl.pris kr Duel: MacBook Air mod Samsung Galaxy Book Ion

  Netgear Nighthawk MK63

  Vejl.pris 3199 kr Wi-Fi 6 vi har råd til
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.