Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Bliv hørt til mødet med Jabra

Jabra Speak2 er en ny generation af firmaets mødehøjttalere, der lover bedre lyd og naturlig samtale.

Skrevet af / 08/03/2023 - 09:33
Bliv hørt til mødet med Jabra

Hybridarbejde (som tidligere blev kaldt hjemmekontor) giver mulighed for at få arbejdet fra hånden uden nødvendigvis at skulle tage hele turen ind på kontoret. Hvilket på en dag som denne, der begyndte med sne og hård frost, ligner en glimrende ide.

Men det kan være svært at følge med på lige fod, når der holdes møde med kollegerne. Både dem i  hovedkvarteret og de andre fribyttere på deres kontorer. Især lyden kan drille.

Det kan afhjælpes med en mødehøjttaler – en speakerphone, om man vil – der er udstyret med retningsbestemte mikrofoner og en bedre højttaler end den ynkelige lydgiver i mobilen eller laptop’en.

Jabra Speak2 75 (Foto: Jabra)

Jabra Speak2-serien er, som navnet antyder, en ny generation af firmaets mødehøjttaler. Alle tre modeller i serien har fuld duplekslyd, hvilket vil sige, at lyden går igennem i begge retninger, selv om man taler i munden på hinanden.

Læs også Jabras webcam er både smukt og klogt Jabra Panacast 20 giver de hidtil bedste billeder, vi har set til prisen. Og det er ekstra plus, at det nærmest er elegant.

Topmodellen, Jabra Speak2 75, har en 65 mm fuldtonehøjttaler, mens Speak2 55 og Speak2 40 må nøjes med en 50 mm-enhed. Alle har fire retningsbestemte mikrofoner, der skulle sikre, at det bliver din stemme, og ikke støjen fra omgivelserne, som de andre deltagere får at høre. Alle tre er også IP64-certificerede, så mødet kan holdes udendørs i regnvejr, om nødvendigt.

Jabra Speak2 40 forbindes til computer eller mobil med USB-kabel, mens Speak2 55 og Speak2 75 også kan bruges trådløst via Bluetooth.

Pris og tilgængelighed

Jabra Speak2 75 koster 2.522 kroner, Jabra Speak 2 55 koster 1.257 kroner, og
Jabra Speak 2 40 koster 1.109 kroner. Alle kan købes fra slutningen af marts.

Fra venstre: Jabra Speak2 40, 55 og 75. (Foto: Jabra)
John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top