Nyhed

Bedre lyd på skrivebordet

Bluetooth-system til film og musik på computeren
forfatter

Hvis du vil have bedre lyd på computeren – hvad der er uundværligt til film på skærmen – uden at ofre alverden, så har Logitech et 2.1-sæt med et par smarte trick i ærmet.

Logitech Z407 er Bluetooth-computerhøjtalere med subwoofer, og et trådløst kontrolhjul til volumenkontrol og indstilling. Højttalerne kan anbringes vandret eller lodret, så de kan passe under en ekstern skærm.

Der er 20 W forstærkereffekt til subwooferen og 10 W til hver højttaler. Systemet kan tilsluttes via Bluetooth 5.0, USB, samt 3,5 mm analog minijack.

I pressemeddelelsen loves “fordybende lyd, dyb bas og klarhed”.  Det er stor ord for en billigt miniputsystem med en samlet kamvægt på 3,5 kg, men under alle omstændigheder vil de helt sikkert være langt bedre end de indbyggede højttalere i den bærbare eller i skærmen.

Der er 20 W forstærkereffekt til subwooferen og 10 W til hver højttaler. Systemet kan tilsluttes via Bluetooth 5.0, USB, samt 3,5 mm analog minijack.

Logitech Z407 kan købes fra den 23. oktober til 749 kroner.

(Foto: Logitech)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.