itemprop

NAD Masters M33

Trådløs NAD-forstærker med DAC og Dirac-rumkorrektion.

NAD Masters-serien er det mest spændende, siden NAD 3020 demokratiserede hi-fi i 1980’erne og gjorde, at selv studerende havde råd til at udvikle audiofili.

Masters-serien ligger så afgjort i en anden klasse, hvor priserne gør produkterne til noget, som kun dem med fremskreden audiofili tager sig råd til. F.eks. M32, en integreret forstærker med indbygget digitalkonverter, som vi var meget begejstrede for, da vi testede den i 2017.

(Foto: NAD)

Nu er efterfølgeren her, og M33 ser til forveksling ligesådan ud, men der er heller ikke ændret voldsomt meget i den nye udgave.

M33 har fået BluOS-streaming af musikken til flere rum, og den har en opdateret 32 bit DAC med understøttelse af MQA-filer, som man bl.a. finder på Tidal.

Den har også Dirac-rumkorrektion med flere profiler og Bass Management, som vi også har prøvet og er meget begejstrede for.

Ellers har den indgange til HDMI med eARC for lyd begge veje, Gigabit Ethernet for kablet streaming, AES/EBU balanceret digitalindgang og USB-tilslutning. Desuden har den tre analoge indgange, inklusive pladespillerindgang til enten MM- eller MC-pickup.

(Foto: NAD)

NAD Masters M33 understøtter også AirPlay 2 med stemmestyring via Siri og har Bluetooth aptX HD-streaming integreret.

annonce

Som man kan se, er der en stor 7 tommers touch-skærm på fronten, og med BluOS-app’en kan man desuden styre anlægget med Alexa eller med Google Assistant.

annonce

Prisen bliver i omegnen af 35.000 kroner.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

1
Leave a Reply

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ronni

Det passer jo overhovedet ikke at der ikke er ændret ret meget i forhold til M32. Kan i ikke prøve at lave lidt seriøst journalistik inden i skriver et eller “for at få det overstået”?

M33 har en helt ny forstærkerteknik indbygget (Purifi) som måske er værd i det mindste at nævne en smule.

Vi er nogle der betaler for abonnement, så prøv nu at være bare en smule mere seriøse!!!

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen