data-srcset

CES 2015

Forårets mobilnyheder får vist vente til Mobile World Congress. For de er i hvert fald ikke i Las Vegas!

Ikke at vi ikke havde forventet os en flodbølge af nye telefoner på CES, men at det ville være så usselt, var lidt skuffende.

Sony lancerede ingen nye Xperia Z-modeller, selv om der havde verseret nogle rygter.

Samsung havde heller ikke nogen Galaxy S6 klar, men det rygtes dog, at en prototype blev fremvist bag lukkede døre.

Huawei-Honor

I Huaweis bod var den seneste nyhed, at man har lanceret budgetmærkt Honor. Men det er ikke nogen nyhed, eftersom vi allerede har testet Honor 6 med godt resultat.

ZTE-Grand-X-Max

Hos ZTE var der faktisk nye modeller, men de var tilpasset det amerikanske marked, og der var ingen, der kunne svare på, om nogen af dem ville blive frigivet i Europa.

annonce

LG-G-Flex-2-front

annonce

Turen var dog ikke helt spilt for mobilmedarbejderen. LG frelste os nemlig med den lækre G Flex 2, som du kan læse mere om her.

LG-G-Flex-2-back

Hvad man ikke kunne læse sig til i pressemeddelelsen er, hvor lækker den føles i hånden. LG har virkelig formået at skabe en mobiltelefon, der ikke kun ser interessant ud, men som også er noget, man virkelig vil trives med, når man lærer den at kende. Desuden er den udstyret med den nyeste teknologi på indersiden, så vi forventer gode resultater, når vi får lejlighed til at slå kløerne i den i lidt længere tid.

LG-AKA

annonce

LG viste havde også de nuttede AKA-mobiler med. Men noget siger os, at de primært er tiltænkt det asiatiske marked …

Kodak-mobil

Mobilen fra Kodak (!) får vi næppe heller at se i Skandinavien.

nokia-215

Og den nye Nokia 215 virker imponerende, når man tænker på, at man har at gøre med en mobil, der koster 29 dollars (ca. 180 kroner!), Men den vil primært gå til udviklingslandene, hvor mobilen er den måde, som de fleste mennesker vil gå online for første gang.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

 data-srcset

Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.

 data-srcset

HBO Max lanceret i USA

I dag er der premiere på HBO og WarnerMedias nye streaming-tjeneste i USA. Kan HBO Max blive en værdig Netflix-udfordrer?

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.