Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Iron Maiden får eget hovedtelefonmærke

Hos Onkyo er de ikke bange for mørket, når de sammen med Iron Maiden giver os Maiden Audio.

Skrevet af / 09/01/2015 - 13:50
Iron Maiden får eget hovedtelefonmærke

På CES i Las Vegas står en stor statue af Iron Maidens ikoniske maskot Eddie, udsmykket med Maiden Audios første produkt, nemlig et par hovedtelefoner. Det er metaltunge sager!

MaidenAudio_full
Eddie i selvbevidst, postakopokalyptisk stil – med musik i øregangene! Photo: CEA.

De vil efter sigende blive blot det første af en række lydprodukter, som vi fremover får se og høre under navnet Maiden Audio. Onkyo lover, at vi får mere at vide i februar/marts, og vi er selvsagt spændte på, om produkterne lever op til de rockende forventninger!

På standen på CES opfordres besøgende til at tage billeder af statuen og tweete dem med hashtaggen #MaidenAudio.

På websiden maidenaudio.com kan man se billedfeedet i realtid. Vi må dog advare om, at der kan forekomme heavy metal-selfies af gråsprængte audiojournalister!

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top