data-srcset

Lightning

Med B&W´s nye Z2 og Zeppelin Air findes der endelig flere højttalere, som kan bruges med iPhone 5--stik. Desuden kan du streame musik trådløst via AirPlay.

Den karakteristiske form på B&W Zeppelin er ikke til at tage fejl af. Men i modsætning til den tidligere udgave, har Zeppelin Air dockingstik til Apples nye Lightning-stik, der findes på iPhone 5, seneste generation iPod touch og iPads.

Zeppelin Air og den mindre Z2 er desuden trådløse. Således at man kan streame musikken direkte til højttaleren fra en iPhone via Apples AirPlay.

Læs testen af Zeppelin Air (med det gamle 30-pinns Apple-stik) her.

Den mere kompakte Z2 vil havne på Hi-Fi klubbens hylder i løbet af april, mens den større Zeppelin Air er klar til maj. Danske priser er ikke kendt.

Læs testen af AirPlay højttalere her.

BW_Z2

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.