Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

En bærbar du ikke kan slå ihjel

Hvis dit arbejde er hårdt og beskidt, eller du bare er mere end normalt fummelfingret, stiller det særlige krav til computeren.

Panasonic Toughbook 33 er en opdateret udgave af firmaets ultrarobuste 2-i-1 computer med bedre ydeevne, dobbelt så stor hukommelse og lagerplads, men til en tilsvarende pris. Computeren har et aftageligt tastatur, så skærmen kan bruges som en tablet.

Processoren er en tiende generations Intel Core i5-10310U med fire processorkerner. Der er 15 GB RAM, som kan udvides til 32 GB. Lagerpladsen er 512 GB SSD. Batteritiden er 20 timer, og er det ikke nok, kan dobbeltbatterierne udskiftes  under drift, uden at computeren skal slukkes. Skærmen på 12″ har en lysstyrke på 1.200 NIT, så den kan bruges udendørs i sollys, og en opløsning på 2.160 x 1.440 pixels.

Computeren er støv- og vandafvisende (IP65-certificeret).

Den slags robusthed koster noget: 28.017 kr inkl. moms. Hvis du kan undvære det aftagelige tastatur, er prisen 5.000 kr. lavere.

Du behøver ikke at gå i krig for at have brug for en laptop, der tåler vand og hård behandling. (Foto: Panasonic)

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.