TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

En bærbar du ikke kan slå ihjel

Hvis dit arbejde er hårdt og beskidt, eller du bare er mere end normalt fummelfingret, stiller det særlige krav til computeren.

Panasonic Toughbook 33 er en opdateret udgave af firmaets ultrarobuste 2-i-1 computer med bedre ydeevne, dobbelt så stor hukommelse og lagerplads, men til en tilsvarende pris. Computeren har et aftageligt tastatur, så skærmen kan bruges som en tablet.

Processoren er en tiende generations Intel Core i5-10310U med fire processorkerner. Der er 15 GB RAM, som kan udvides til 32 GB. Lagerpladsen er 512 GB SSD. Batteritiden er 20 timer, og er det ikke nok, kan dobbeltbatterierne udskiftes  under drift, uden at computeren skal slukkes. Skærmen på 12″ har en lysstyrke på 1.200 NIT, så den kan bruges udendørs i sollys, og en opløsning på 2.160 x 1.440 pixels.

Computeren er støv- og vandafvisende (IP65-certificeret).

Den slags robusthed koster noget: 28.017 kr inkl. moms. Hvis du kan undvære det aftagelige tastatur, er prisen 5.000 kr. lavere.

Du behøver ikke at gå i krig for at have brug for en laptop, der tåler vand og hård behandling. (Foto: Panasonic)

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.