TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Billig og praktisk skærm til hjemmekontoret

På jagt efter en ny PC-skærm? Samsungs nye Webcam Monitor S4 har indbygget webkamera, mikrofon og højttalere.

forfatter
Publiceret 04/10/2021 - 08:53

Selv om de fleste nu vender tilbage til arbejdspladserne, er der ingen tvivl om, at hjemmekontorer og digitale møder stadig vil være en del af arbejdslivet for mange mennesker. En god skærm og et ordentligt webkamera er nærmest blevet et krav, uanset om man sidder derhjemme eller på kontoret.

Desværre indebærer det ofte en masse ekstra ledninger, montering og roderi. Findes der ikke en mere elegant løsning?

(Foto: Samsung)

Samsung 24″ Webcam Monitor S4

Nu er Samsung på banen med en ny computerskærm, 24″ Webcam Monitor S4, der har et indbygget webcam med mikrofon, som er monteret oven på skærmen og kan poppes op og ned efter behov.

Både skærmen og webkameraet har Full HD-opløsning (1920 x 1080) og er desuden udstyret med en infrarød sensor. Sidstnævnte bruges til at identificere brugeren og gør, at man kan logge ind uden adgangskode ved hjælp af Windows Hello.

Læs også TV og PC-monitor i ét Hjemmekontor eller hjemlig hygge? Denne skærm er velegnet til begge dele!

Ud over webkameraet er Webcam Monitor S4 også udstyret med stereohøjttalere samt masser af tilslutningsmuligheder, inklusive D-sub, HDMI og USB. Skærmen kan også hæves/sænkes, vippes og vendes lodret.

sw3 sw4
<
>
(Foto: Samsung)

En computerskærm med indbygget webcam, mikrofon og højttalere er langtfra revolutionerende. Apple har f.eks. tilbudt dette på deres skærme i årevis – men de koster som bekendt en formue! Samsung Webcam Monitor S4 er til sammenligning en rimelig billig skærm, rettet mod almindeligt kontorarbejde snarere end professionel foto- eller videoredigering.

Samsung 24″ Webcam Monitor S4 er tilgængelig nu til en pris på 1.628 kroner.

Mere info: samsung.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Smart kamera til møderummet Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.
Jabras webcam er både smukt og klogt Jabra Panacast 20 giver de hidtil bedste billeder, vi har set til prisen. Og det er ekstra plus, at det nærmest er elegant.
Den stærkeste tablet nogensinde Asus ROG Flow Z13 er skabt til gaming – men perfekt til talknusning.
Lyd & Billede fylder 30 år 30 år med hi-fi, forbrugerelektronik og ny teknologi.
MWC 2022: Lenovo-PC'er i stride strømme Lenovo præsenterer PC'er i alle produktserier under MWC, de fleste med frit valg mellem Intel og AMD.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend