Nyhed

Billig og praktisk skærm til hjemmekontoret

På jagt efter en ny PC-skærm? Samsungs nye Webcam Monitor S4 har indbygget webkamera, mikrofon og højttalere.
forfatter

Selv om de fleste nu vender tilbage til arbejdspladserne, er der ingen tvivl om, at hjemmekontorer og digitale møder stadig vil være en del af arbejdslivet for mange mennesker. En god skærm og et ordentligt webkamera er nærmest blevet et krav, uanset om man sidder derhjemme eller på kontoret.

Desværre indebærer det ofte en masse ekstra ledninger, montering og roderi. Findes der ikke en mere elegant løsning?

(Foto: Samsung)

Samsung 24″ Webcam Monitor S4

Nu er Samsung på banen med en ny computerskærm, 24″ Webcam Monitor S4, der har et indbygget webcam med mikrofon, som er monteret oven på skærmen og kan poppes op og ned efter behov.

Både skærmen og webkameraet har Full HD-opløsning (1920 x 1080) og er desuden udstyret med en infrarød sensor. Sidstnævnte bruges til at identificere brugeren og gør, at man kan logge ind uden adgangskode ved hjælp af Windows Hello.

TV og PC-monitor i ét Hjemmekontor eller hjemlig hygge? Denne skærm er velegnet til begge dele!

Ud over webkameraet er Webcam Monitor S4 også udstyret med stereohøjttalere samt masser af tilslutningsmuligheder, inklusive D-sub, HDMI og USB. Skærmen kan også hæves/sænkes, vippes og vendes lodret.

sw3 sw4
<
>
(Foto: Samsung)

En computerskærm med indbygget webcam, mikrofon og højttalere er langtfra revolutionerende. Apple har f.eks. tilbudt dette på deres skærme i årevis – men de koster som bekendt en formue! Samsung Webcam Monitor S4 er til sammenligning en rimelig billig skærm, rettet mod almindeligt kontorarbejde snarere end professionel foto- eller videoredigering.

Samsung 24″ Webcam Monitor S4 er tilgængelig nu til en pris på 1.628 kroner.

Mere info: samsung.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.