TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Billig laserprojektor til klasseværelser og kontorer

Med Optoma ZW350 behøver du aldrig at skifte lampe, den er så godt som vedligeholdelsesfri, og høj lysstyrke er guld værd til undervisning og digitale præsentationer.

forfatter
Publiceret 06/10/2021 - 22:20

Optoma ZW350 er en projektor til budgetbevidste virksomheder og institutioner, beregnet til klasseværelser, kontorbrug og små og mellemstore konferencerum. Med en høj lysstyrke på 3500 lumen fungerer den fint i små rum, uden at man behøver at slukke lyset, mens større rum efter vores erfaring bør have dæmpet belysning.

Læs også Kæmpebillede på klos hold Med Samsungs nye projektorer kan man få et enormt billede direkte på væggen hjemme i stuen.

Begrænset opløsning

Optoma lover høj billedkvalitet, f.eks. til videokonferencer. Når det er sagt, så er opløsningen projektorens største kompromis. Den er nemlig kun på maksimalt 1280 x 800 pixel, hvilket er i den klasse, vi kalder HD Ready. Det vil sige væsentlig lavere end Full HD (1920 x 1080).

Det gør igen, at projektoren er mindre velegnet til visning af lille skrift, så hvis man bruger mange tabeller og regneark og mindre grafik i sine præsentationer, bør man nok anskaffe sig noget med minimum Full HD-opløsning.

(Foto: Optoma)
Fakta, Optoma ZW350
  • Opløsning: XGA (1024 x 768) / WXGA (1280 x 800)
  • Lysstyrke: 3500 lumen
  • Lyskilde: DuraCore-laser
  • Lampens levetid: Op til 30.000 timer (Eco Mode)
  • Kontrast: 300.000:1
  • Zoom: 1,1-1,3x optisk
  • Kan bruges i landskabs- og portrættilstand
  • Indgange: HDMI, VGA, RS-232
  • Støvtæt: Ja (IP6X)
  • RJ45-port til IP-styring via Crestron, Extron, PJ-Link eller Telnet

Pris og tilgængelighed

Optoma ZW350 fås nu og koster ca. 6.700 kroner.

optomaeurope.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Smart kamera til møderummet Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.
Jabras webcam er både smukt og klogt Jabra Panacast 20 giver de hidtil bedste billeder, vi har set til prisen. Og det er ekstra plus, at det nærmest er elegant.
Den stærkeste tablet nogensinde Asus ROG Flow Z13 er skabt til gaming – men perfekt til talknusning.
Lyd & Billede fylder 30 år 30 år med hi-fi, forbrugerelektronik og ny teknologi.
MWC 2022: Lenovo-PC'er i stride strømme Lenovo præsenterer PC'er i alle produktserier under MWC, de fleste med frit valg mellem Intel og AMD.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend