TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Billig laserprojektor til klasseværelser og kontorer

Med Optoma ZW350 behøver du aldrig at skifte lampe, den er så godt som vedligeholdelsesfri, og høj lysstyrke er guld værd til undervisning og digitale præsentationer.

forfatter
Publiceret 06/10/2021 - 22:20

Optoma ZW350 er en projektor til budgetbevidste virksomheder og institutioner, beregnet til klasseværelser, kontorbrug og små og mellemstore konferencerum. Med en høj lysstyrke på 3500 lumen fungerer den fint i små rum, uden at man behøver at slukke lyset, mens større rum efter vores erfaring bør have dæmpet belysning.

Læs også Kæmpebillede på klos hold Med Samsungs nye projektorer kan man få et enormt billede direkte på væggen hjemme i stuen.

Begrænset opløsning

Optoma lover høj billedkvalitet, f.eks. til videokonferencer. Når det er sagt, så er opløsningen projektorens største kompromis. Den er nemlig kun på maksimalt 1280 x 800 pixel, hvilket er i den klasse, vi kalder HD Ready. Det vil sige væsentlig lavere end Full HD (1920 x 1080).

Det gør igen, at projektoren er mindre velegnet til visning af lille skrift, så hvis man bruger mange tabeller og regneark og mindre grafik i sine præsentationer, bør man nok anskaffe sig noget med minimum Full HD-opløsning.

(Foto: Optoma)
Fakta, Optoma ZW350
  • Opløsning: XGA (1024 x 768) / WXGA (1280 x 800)
  • Lysstyrke: 3500 lumen
  • Lyskilde: DuraCore-laser
  • Lampens levetid: Op til 30.000 timer (Eco Mode)
  • Kontrast: 300.000:1
  • Zoom: 1,1-1,3x optisk
  • Kan bruges i landskabs- og portrættilstand
  • Indgange: HDMI, VGA, RS-232
  • Støvtæt: Ja (IP6X)
  • RJ45-port til IP-styring via Crestron, Extron, PJ-Link eller Telnet

Pris og tilgængelighed

Optoma ZW350 fås nu og koster ca. 6.700 kroner.

optomaeurope.com

Annonce
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.
Skarpeste ultrabærbare nogensinde Dell XPS 13 Plus er den knivskarpest designede ultrabook-computer, vi har set nogensinde. Næsten for designet faktisk.
Kontorudstyr behøver ikke være gråt Logitech lancerer nye webcams og headsets til kontoret - i friske farver
Følg Lyd & Billede