data-srcset

Standerhøjttalere

Boston Acoustics præsenterer M25, en ny lille standerhøjttalere

M25 er en ny standerhøjttaler fra Boston Acoustics. FIrman siger at de bruger de nyeste avancerede teknologier fra de større top-modeller også i denne fysisk mindre højttaler. F.eks. er diskantenheden baseret på firmaets velprøvede Extended Wide Bandwidth teknik, som kort fortalt skal minimere faseskift og forvrængning og dermed give “en luftig, præcis og blød diskantgengivelse som resultat”.

Kabinettet, med en vægt på omkring 7 kg, er baseret på Bostons Lo-Q design, som skal minimere uønskede resonanser og deraf resulterende kasselyd. Man lover at der udelukkende er anvendt kvalitetskomponenter i delefiltret. Fronten er udført i sort læder. Det er en højttalere afset for mindre rum, og siges egne sig lige godt til såvel akustisk som elektrisk musik. Prisen er 2.995 kr.

www.hifi-freaks.dk

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

 data-srcset

Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.

 data-srcset

HBO Max lanceret i USA

I dag er der premiere på HBO og WarnerMedias nye streaming-tjeneste i USA. Kan HBO Max blive en værdig Netflix-udfordrer?

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.