data-srcset

Stativhøjttalere

Boston Acoustics præsenterer M25, en ny lille stativhøjttaler.

M25 er en stativhøjttaler, eller reolhøjttaler om du vil, fra Boston Acoustics. Man siger, at de seneste avancerede teknologier fra Bostons større topmodeller også anvendes i denne fysisk mindre højttaler f.eks. bygger diskantelementet på firmaets gennemprøvede Extended Wide Bandwidth teknik, som hjælper med at minimere faseforandringer og forvrængning og dermed ”resulterer i en luftig, præcis og blød diskantgengivelse”.

Kabinettet, som vejer 7 kg, bygger på Bostons Lo-Q design, som skal minimere uønskede resonanser og deraf opstående kasselyd. Firmaet lover, at man kun anvender kvalitetskomponenter i delingsfiltret, og fronten er udført i sort læder. Højttalerne er lavet til mindre rum og påstås egne sig lige godt til akustisk såvel som elektrisk musik. Prisen er 6.000 kroner parret.

www.hifi-freaks.dk

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

 data-srcset

Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.

 data-srcset

HBO Max lanceret i USA

I dag er der premiere på HBO og WarnerMedias nye streaming-tjeneste i USA. Kan HBO Max blive en værdig Netflix-udfordrer?

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.