itemprop

Økonomi

Bang & Olufsen vendte underskud til overskud, men væksten burde have været meget større, mener analytiker.

Bang & Olufsen har været gennem en svær tid, og sidste år endte med et underskud på regnskabet. Firmaet har netop aflagt sit regnskab for det seneste år, og denne gang er resultatet et lille overskud, og en vækst på to procent. Det er godt, men ikke godt nok, mener aktieanalytiker i Sydbank, Søren Løntoft Hansen.

At det går den rigtige vej kan ses på resultatet for fjerde kvartal af regnskabsåret 2014, hvor nettoresultatet blev på 48 millioner kroner. Til sammenligning gave fjerde kvartal i forrige regnskabsår et nettounderskud på 37 millioner kroner.

Men det burde have været bedre, mener Søren Løntoft Hansen. Når man ser på de produkter, der er kommet fra virksomheden i Struer det seneste år, herunder de trådløse højttalere Beolab 17, 18 og 19 og high-end-tv’et Beovision Avant, så burde væksten have ligget på 10 procent.

Hos B&O selv regner man netop med, at året 2014-15 vil give en vækst i omegnen af de omtalte 10 procent.

Selskabets aktiekurs oven på afsløringen af regnskabet faldt i første halvdel af i dag med 1,42 procent.

Kilde: Sydbank

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen