TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Se Rivian R1T blive stress-testet i ørkenen

I denne video demonstrerer producenten Rivian, at en elektrisk pickup kan være mindst lige så vild som dem, der kører på benzin eller diesel.

Vi har allerede skrevet om Rivian R1T, der blot er én i rækken af fede elektriske pickup-trucks på vej på markedet.

Rivian R1T får en samlet ydelse på 840 hestekræfter og en rækkevidde på 640 km. Den kan trække fem ton, og 0-100 km/t klarer den på ca. tre sekunder.

Bilen er nu tæt på at kunne blive masseproduceret, selv om producenten på grund af coronakrisen har udskudt den egentlige lancering til næste år.

I mellemtiden arbejdes intenst på at gøre Rivian R1T så heftig som muligt, da målgruppen for den elektriske pickup-truck i følge producenten er folk, som vil have mest muligt ud af deres bil.

Derfor blev bilen for få dage testet efter alle kunstens regler i ørkenen i Arizona. En video optaget i løbet af testen kan du se herunder.

 

Rivian R1T skal kunne trække 5 ton, og i skrivende stund forventes prisen på hjemmemarkedet i USA at begynde ved USD 69.000.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.