TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Se Rivian R1T blive stress-testet i ørkenen

I denne video demonstrerer producenten Rivian, at en elektrisk pickup kan være mindst lige så vild som dem, der kører på benzin eller diesel.

forfatter
Publiceret 29/06/2020 - 16:30

Vi har allerede skrevet om Rivian R1T, der blot er én i rækken af fede elektriske pickup-trucks på vej på markedet.

Rivian R1T får en samlet ydelse på 840 hestekræfter og en rækkevidde på 640 km. Den kan trække fem ton, og 0-100 km/t klarer den på ca. tre sekunder.

Bilen er nu tæt på at kunne blive masseproduceret, selv om producenten på grund af coronakrisen har udskudt den egentlige lancering til næste år.

I mellemtiden arbejdes intenst på at gøre Rivian R1T så heftig som muligt, da målgruppen for den elektriske pickup-truck i følge producenten er folk, som vil have mest muligt ud af deres bil.

Derfor blev bilen for få dage testet efter alle kunstens regler i ørkenen i Arizona. En video optaget i løbet af testen kan du se herunder.

 

Rivian R1T skal kunne trække 5 ton, og i skrivende stund forventes prisen på hjemmemarkedet i USA at begynde ved USD 69.000.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Teslas vildbasser kan endelig bestilles De heldigste får deres Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nytår.
Derfor købte jeg Tesla Tesla er ikke nødvendigvis den bedste bil. Men det er den, der opfylder mit behov.
Se de sidste billeder - og video - af Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls kommer i 2023. Kørekomforten skal minde om et flyvende tæppe!
Tjek Fords automatiske "laderobot" Ford tester en ny type automatisk ladestation, hvor du selv slipper for at fumle med ladekablet.
Første smugkik på ny konceptbil fra Mini Konceptbilen Mini Concept Aceman skal give et førstehåndsindtryk af fremtidens designsprog hos Mini.
Porsche Taycan får længere rækkevidde Øger rækkevidden efter service.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend