Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Sådan bliver ID.4 indvendig

Volkswagen har endelig løftet sløret for interiøret i ID.4. Men hvordan bliver lyden, VW?

Skrevet af / 04/09/2020 - 20:02
Sådan bliver ID.4 indvendig

Volkswagen kan godt lide at holde kortene tæt ind til kroppen, hvad angår deres kommende el-SUV. Men efterhånden som Skoda kommer med nyheder om Enyaq iV, får vi også mere at vide om “tvillingen” ID.4. Begge er nemlig baseret på VAG-koncernens MEB-platform for elektriske biler. Og nu, hvor Skoda Enyaq er officiel, får vi også et glimt af interiøret i ID.4:

https://youtu.be/BlH5m0YI3uw

 

Når man tager et første kig på ID.4 indvendig, er det let at se lighedstræk med den allerede lancerede Enyaq. Begge er kendetegnet ved den centralt monterede touch-skærm samt en relativt lille skærm til hovedinstrumenterne.

Fælles for ID-familien er også “ID. Light”, en lysstrimmel, der signalerer bilens status (køreklar, låst eller ulåst, navigation osv.) med lys i forskellige farver. ID.4 kan også udstyres med ambient-belysning.

Læs også Billeder af VW ID.4 lækket Sådan kommer Volkswagens el-SUV til at se ud.

Hvad med lyden?

Ligesom Skoda Enyaq bliver ID.4 tilgængelig i en række forskellige motor- og batterikonfigurationer. Topmodellen får firehjulstræk og op til 500 km rækkevidde.

Men hvor vi ved, at Enyaq får et Canton-lydanlæg som premium-tilvalg, ved vi stadig meget lidt om, hvilken slags lyd der kommer i VW ID.4. Da den mindre ID.3 tilbydes med et udvidet stereoanlæg fra Beats, er det dog nærliggende at tro, at de også har en finger med i spillet på ID.4. Vi holder øjne og ører åbne!

Volkswagen ID.4 har verdenspremiere den 23. september, og i Danmark bliver der åbnet for forhåndssalg af ID.4 med tohjulstræk umiddelbart efter. De første biler kommer til Danmark hen imod slutningen af året. Versionen med firehjulstræk må vi vente til 2021 på.

v2 v4 v3
<
>
(Foto: Volkswagen)
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Sløret løftet for BMW i5 - og den er flot!

Elektrisk speedbåd får Polestar-design

Hvornår kommer ATV'en fra Tesla? Måske snart ...

Flyvende bil et skridt nærmere virkeligheden

Volvo EX30 får flere sikkerhedssystemer

Sådan bliver lyden i Volvo EX90

Scroll to Top