Sådan bliver ID.4 indvendig

Volkswagen har endelig løftet sløret for interiøret i ID.4. Men hvordan bliver lyden, VW?

Volkswagen kan godt lide at holde kortene tæt ind til kroppen, hvad angår deres kommende el-SUV. Men efterhånden som Skoda kommer med nyheder om Enyaq iV, får vi også mere at vide om “tvillingen” ID.4. Begge er nemlig baseret på VAG-koncernens MEB-platform for elektriske biler. Og nu, hvor Skoda Enyaq er officiel, får vi også et glimt af interiøret i ID.4:

 

Når man tager et første kig på ID.4 indvendig, er det let at se lighedstræk med den allerede lancerede Enyaq. Begge er kendetegnet ved den centralt monterede touch-skærm samt en relativt lille skærm til hovedinstrumenterne.

Fælles for ID-familien er også “ID. Light”, en lysstrimmel, der signalerer bilens status (køreklar, låst eller ulåst, navigation osv.) med lys i forskellige farver. ID.4 kan også udstyres med ambient-belysning.

Læs også Billeder af VW ID.4 lækket Sådan kommer Volkswagens el-SUV til at se ud.

Hvad med lyden?

Ligesom Skoda Enyaq bliver ID.4 tilgængelig i en række forskellige motor- og batterikonfigurationer. Topmodellen får firehjulstræk og op til 500 km rækkevidde.

Men hvor vi ved, at Enyaq får et Canton-lydanlæg som premium-tilvalg, ved vi stadig meget lidt om, hvilken slags lyd der kommer i VW ID.4. Da den mindre ID.3 tilbydes med et udvidet stereoanlæg fra Beats, er det dog nærliggende at tro, at de også har en finger med i spillet på ID.4. Vi holder øjne og ører åbne!

Volkswagen ID.4 har verdenspremiere den 23. september, og i Danmark bliver der åbnet for forhåndssalg af ID.4 med tohjulstræk umiddelbart efter. De første biler kommer til Danmark hen imod slutningen af året. Versionen med firehjulstræk må vi vente til 2021 på.

v2 v4 v3
<
>
(Foto: Volkswagen)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.
  Det er slut for Europas største fotomesse.
  AKM’s DAC-fabrik er brændt, hvilket vil hæmme producenterne i flere måneder. Sådan reagerer hi-fi-branchen.
  Parlamentet ønsker at skabe mere bæredygtighed ved at fremme genbrug og reparation og ved at bekæmpe praksisser, der forkorter varers levetid.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Honda e

  Vejl.pris 299500 kr Teknologifest på fire hjul

  BMW i8

  Vejl.pris kr Økobil i benzinslugerklæder

  Audi e-tron med Bang & Olufsen Premium Sound System

  Vejl.pris 13126 kr Koncertsal på fire hjul

  Vanmoof S3

  Vejl.pris 14880 kr Til den høje
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.