Rækkevidden er underordnet her

Men du kommer næppe til at kunne købe en.
Annonce
Annonce
forfatter

Purister vil sige, at det er præcis sådan, en rigtig Mustang skal se ud. Selv om den ikke har en V8-motor under panseret.

Meningerne var delte, da Ford lancerede Mustang Mach-E, en elbil, der ærlig talt ikke har så meget at gøre med en Mustang. Bortset fra baglygterne, måske. Det her er derimod en vaskeægte Mustang, selv om den er elektrisk. Meget elektrisk.

(Foto: Ford)

Mustang Cobra Jet 1400 giver associationer til Fords involvering i motorsport, som man kan se meget mere om i den glimrede film Le Mans ’66. Carroll Shelby ville næppe have fundet på den i 60’erne, men hvis han havde haft elektricitet til rådighed som drivkraft, ville han garanteret have brugt det. Alt, hvad der går hurtigere, kan bruges.

Mustang Cobra Jet 1400 kører monsterhurtigt. Ifølge Ford når den op på 270 km/t på en 402 meter lang strækning, og så kan de fleste regne ud, at vi taler om dragracing.

(Foto: Ford)

Den elektriske Mustangs 1400 hk og 1500 Nm skulle give en vanvittig acceleration (kloge hoveder er sikkert allerede begyndt at regne på tiden), men præcis hvor hurtig den er, finder vi nok først ud af senere i år, når Mustang’en skal debutere i dragracing.

Købe den? Alt kan købes, hvis man har penge nok, men den er kun lavet i ét eksemplar, og Ford nævner ikke noget om serieproduktion af en ren elektrisk Mustang til asfaltveje. Men sådan en vil vi selvfølgelig have. Carroll Shelby ville garanteret have været enig.

Opret en gratis konto

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Bekræft venligst inden tilmelding

Fortsæt med Google

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Nu kommer der endelig en Hegel-forstærker til vinylentusiaster.
Den har været 40 år undervejs.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.