Nu kan du få en Tesla Model 3 uden tag

Hvem vil ikke have en topløs cabriolet-version af Tesla Model 3 eller Model S? Den skal dog bestilles fra USA.
Annonce
Annonce
forfatter

En elbil er egentlig perfekt som cabriolet. Man kan nyde naturen, stilheden og fuglenes kvidren, og mærke lugten af friskgrillet mad, mens man ruller af sted uden at brænde hverken benzin eller diesel af.

Desværre er mulighederne for en topløs elbil små. Med undtagelse af den nye Fiat 500e må man gennemtrawl brugtmarkedet efter en Tesla Roadster, hvis man vil køre både topløst og miljøvenligt.

(Foto: NCE)

Eller man kan ringe til Newport Convertible Engineering i USA og bestille en Tesla Model 3 eller Model S med stoftag.

Læs også: Tesla Model 3 Premium Sound

De holder til i Huntington Beach, Californien – hvor ellers? – og har givet sig af med konvertering til cabriolet siden 1983. De har altså en vis erfaring, når de kapper taget af en Tesla og laver en convertible ud af den, hvilket er betryggende.

De gjorde Model S tagløs allerede i 2014, og nu kan du få din egen cabriolet-version af Model 3.

(Foto: NCE)

Man kan altid diskutere, hvor æstetisk tiltalende det er med et stoftag bredt ud over en Model 3, men som man kan se på billederne, har de formået at bevare det meste af Model 3’s silhuet.

Bagdørene er intakte, men bagklappen er ændret for at gøre plads til taget, når det foldes ned. B-søjlen er forstærket med en tværstang for at bevare stivheden sådan nogenlunde – og sikkert også for at imødekomme sikkerhedskravene.

Læs også: 20 seje stereoanlæg på fire hjul

Det er dog ikke helt billigt. Først skal du have en model 3, der så skal shippes til Newport-gutterne, så skal de udføre konverteringsarbejdet, og sidstnævnte koster 30.000 dollars, eller ca. 200.000 kroner, Men så har du også en helt speciel Tesla, som garanteret vil vække opmærksomhed i myldretiden.

(Foto: NCE)

Arbejdet siges at tage to-tre måneder og inkluderer også forstærkning af karosseriet. Hvilket er nødvendigt, hvis man skal kunne åbne dørene på en tagløs bil, uden at den klapper sammen.

For 39.000 dollars får man den komplette pakke, der inkluderer fuldt elektrisk tag på verdens mest solgte elbil. På den måde kan man skille sig ud i et hav af næsten identiske Tesla’er.

Her ses en cabriolet af Model S til sammenligning. (Foto: NCE)

Opret en gratis konto

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Bekræft venligst inden tilmelding

Fortsæt med Google

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

  1. Det forøger jo vægten og forkorter rækkevidden. Er der nogen tal på det? Men fedt med åben bil.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Nu kommer der endelig en Hegel-forstærker til vinylentusiaster.
Den har været 40 år undervejs.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.