Search
Generic filters

Nu kan du få en Tesla Model 3 uden tag

Hvem vil ikke have en topløs cabriolet-version af Tesla Model 3 eller Model S? Den skal dog bestilles fra USA.

En elbil er egentlig perfekt som cabriolet. Man kan nyde naturen, stilheden og fuglenes kvidren, og mærke lugten af friskgrillet mad, mens man ruller af sted uden at brænde hverken benzin eller diesel af.

Desværre er mulighederne for en topløs elbil små. Med undtagelse af den nye Fiat 500e må man gennemtrawl brugtmarkedet efter en Tesla Roadster, hvis man vil køre både topløst og miljøvenligt.

(Foto: NCE)

Eller man kan ringe til Newport Convertible Engineering i USA og bestille en Tesla Model 3 eller Model S med stoftag.

Læs også: Tesla Model 3 Premium Sound

De holder til i Huntington Beach, Californien – hvor ellers? – og har givet sig af med konvertering til cabriolet siden 1983. De har altså en vis erfaring, når de kapper taget af en Tesla og laver en convertible ud af den, hvilket er betryggende.

De gjorde Model S tagløs allerede i 2014, og nu kan du få din egen cabriolet-version af Model 3.

(Foto: NCE)

Man kan altid diskutere, hvor æstetisk tiltalende det er med et stoftag bredt ud over en Model 3, men som man kan se på billederne, har de formået at bevare det meste af Model 3’s silhuet.

Bagdørene er intakte, men bagklappen er ændret for at gøre plads til taget, når det foldes ned. B-søjlen er forstærket med en tværstang for at bevare stivheden sådan nogenlunde – og sikkert også for at imødekomme sikkerhedskravene.

Læs også: 20 seje stereoanlæg på fire hjul

Det er dog ikke helt billigt. Først skal du have en model 3, der så skal shippes til Newport-gutterne, så skal de udføre konverteringsarbejdet, og sidstnævnte koster 30.000 dollars, eller ca. 200.000 kroner, Men så har du også en helt speciel Tesla, som garanteret vil vække opmærksomhed i myldretiden.

(Foto: NCE)

Arbejdet siges at tage to-tre måneder og inkluderer også forstærkning af karosseriet. Hvilket er nødvendigt, hvis man skal kunne åbne dørene på en tagløs bil, uden at den klapper sammen.

For 39.000 dollars får man den komplette pakke, der inkluderer fuldt elektrisk tag på verdens mest solgte elbil. På den måde kan man skille sig ud i et hav af næsten identiske Tesla’er.

Her ses en cabriolet af Model S til sammenligning. (Foto: NCE)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
1 kommentar

Skriv et svar

  Læs også

  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  BMW i8

  Vejl.pris kr Økobil i benzinslugerklæder

  Audi e-tron med Bang & Olufsen Premium Sound System

  Vejl.pris 13126 kr Koncertsal på fire hjul

  Vanmoof S3

  Vejl.pris 14880 kr Til den høje

  Vanmoof X3

  Vejl.pris 14880 kr Til den lave
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.