TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Mercedes EQG kommer i 2024

Mercedes-Benz bekræfter at den elektriske Geländewagen kan forventes i slutningen af 2024.

forfatter
Publiceret 01/10/2022 - 08:00

Mercedes Geländewagen, populært kaldet børstraktoren, har gennem en årrække været en af ​​Mercedes’ mest populære og ikoniske biler. Det har længe været kendt, at Mercedes planlægger en elektrisk udgave af firehjulstrækkeren, og nu har vi erfaret, hvornår EQG kan forventes at rulle ud på vejene!

Læs også Snart bliver Geländewagen også elektrisk Den elektriske version af Mercedes G-Klasse forventes i 2024.

EQG forventes i slutningen af ​​2024

Mercedes-direktør Ola Källenius bekræftede for nylig overfor pressen, at køretøjet vil blive lanceret mellem midten og slutningen af ​​2024. Det skriver blandt andet Autoblog. Källenius fortalte også, at han har taget prototypen med på en rigtig terræn-testkørsel: Det skete på testbanen i Graz i Østrig, hvor den fossile G-klasse normalt testes. Dét fik efter sigende overbevist Mercedes-chefen om, at elektrisk også er fremtiden for terrængående køretøjer.

Mercedes-Benz annoncerede sin store el-satsning allerede tilbage i 2019. I 2030 vil hele bilparken være elektrisk, og sidste år så vi konceptbilen EQG for første gang.

Lyd & Billede har tidligere testet den fossile udgave af Geländewagen, og vi kan skrive under på, at den giver en helt særlig køreoplevelse. G-klassen leveres også med et fremragende lydsystem fra Burmester, som vi forhåbentlig kan forvente at se (og høre) mere til i EQG, når den dukker op engang i efteråret/vinteren 2024!

Læs også Mercedes Geländewagen med Burmester Surround 2021-modellen af Mercedes G-Klasse byder på en unik køreoplevelse og kan også specificeres med et gedigent surround-anlæg fra Burmester. Meget federe bliver det ikke!

Se mere om EQG konceptbilen i videoen herunder:

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

Volvo øger rækkevidden Længere rækkevidde, hurtigere opladning - og baghjulstræk.
Volkswagen snart klar med ny ID.3 Får en længe ventet opgradering.
Dette land planlægger forbud mod elbiler Årsagen er den truende energikrise.
Opel Astra lanceres i to elektriske udgaver Sports Tourer Electric kan blive bilen, familien ønsker sig.
Buzz kan vende på en femøre! Den moderne version af folkevognbussen er en ægte fuldtræffer – bortset fra ét problem.
Følg Lyd & Billede