Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Mercedes EQG kommer i 2024

Mercedes-Benz bekræfter at den elektriske Geländewagen kan forventes i slutningen af 2024.

Skrevet af / 01/10/2022 - 08:00
Mercedes EQG kommer i 2024

Mercedes Geländewagen, populært kaldet børstraktoren, har gennem en årrække været en af ​​Mercedes’ mest populære og ikoniske biler. Det har længe været kendt, at Mercedes planlægger en elektrisk udgave af firehjulstrækkeren, og nu har vi erfaret, hvornår EQG kan forventes at rulle ud på vejene!

Læs også Snart bliver Geländewagen også elektrisk Den elektriske version af Mercedes G-Klasse forventes i 2024.

EQG forventes i slutningen af ​​2024

Mercedes-direktør Ola Källenius bekræftede for nylig overfor pressen, at køretøjet vil blive lanceret mellem midten og slutningen af ​​2024. Det skriver blandt andet Autoblog. Källenius fortalte også, at han har taget prototypen med på en rigtig terræn-testkørsel: Det skete på testbanen i Graz i Østrig, hvor den fossile G-klasse normalt testes. Dét fik efter sigende overbevist Mercedes-chefen om, at elektrisk også er fremtiden for terrængående køretøjer.

Mercedes-Benz annoncerede sin store el-satsning allerede tilbage i 2019. I 2030 vil hele bilparken være elektrisk, og sidste år så vi konceptbilen EQG for første gang.

Lyd & Billede har tidligere testet den fossile udgave af Geländewagen, og vi kan skrive under på, at den giver en helt særlig køreoplevelse. G-klassen leveres også med et fremragende lydsystem fra Burmester, som vi forhåbentlig kan forvente at se (og høre) mere til i EQG, når den dukker op engang i efteråret/vinteren 2024!

Læs også Mercedes Geländewagen med Burmester Surround 2021-modellen af Mercedes G-Klasse byder på en unik køreoplevelse og kan også specificeres med et gedigent surround-anlæg fra Burmester. Meget federe bliver det ikke!

Se mere om EQG konceptbilen i videoen herunder:

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Meget imponerende debut

Nyt infotainmentsystem og op til 600 km rækkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - endte på skadestuen

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Scroll to Top