Nyhed

ID.4 får firehjulstræk

Sådan kommer Volkswagens el-SUV til at se ud.
forfatter

Den er allerede blevet vist frem i camoufleret form, men bilen – der skulle have debuteret på bilmessen i Genève i marts – blev udsat på grund af covid-19-pandemien.

Nu er der så lækket billeder af Volkswagen ID.4, som viser meget mere end de første billeder, vi kunne vise i marts, og den elektriske SUV, der sandsynligvis bliver lanceret sidst på året, ser ud, som vi havde forestillet os.

(Foto: VWIDtalk)

Store hjulbuer støtter op om de bløde linjer, som VW har valgt på ID.4, der viser et tydeligt slægtskab til den baghjulstrukne ID.3.

Bilen er baseret på VW’s MEB-platform og kommer antagelig både med baghjulstræk og firehjulstræk samt forskellige batteripakker på mellem 55 og 82 kWh.

(Foto: VWIDtalk)

Med det største batteri får den sandsynligvis en rækkevidde på knap 500 km og med den største batteripakke sandsynligvis 306 hk (det samme som Skoda Enyaq), firehjulstræk og mulighed for anhængertræk. Men så falder rækkevidden nok lidt sammenlignet med en baghjulstrukket ID.4 med samme batterikapacitet.

v4 v5 v6
<
>
(Foto: VWIDtalk)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.