ID.4 får firehjulstræk

Sådan kommer Volkswagens el-SUV til at se ud.

Den er allerede blevet vist frem i camoufleret form, men bilen – der skulle have debuteret på bilmessen i Genève i marts – blev udsat på grund af covid-19-pandemien.

Nu er der så lækket billeder af Volkswagen ID.4, som viser meget mere end de første billeder, vi kunne vise i marts, og den elektriske SUV, der sandsynligvis bliver lanceret sidst på året, ser ud, som vi havde forestillet os.

(Foto: VWIDtalk)

Store hjulbuer støtter op om de bløde linjer, som VW har valgt på ID.4, der viser et tydeligt slægtskab til den baghjulstrukne ID.3.

Bilen er baseret på VW’s MEB-platform og kommer antagelig både med baghjulstræk og firehjulstræk samt forskellige batteripakker på mellem 55 og 82 kWh.

(Foto: VWIDtalk)

Med det største batteri får den sandsynligvis en rækkevidde på knap 500 km og med den største batteripakke sandsynligvis 306 hk (det samme som Skoda Enyaq), firehjulstræk og mulighed for anhængertræk. Men så falder rækkevidden nok lidt sammenlignet med en baghjulstrukket ID.4 med samme batterikapacitet.

v4 v5 v6
<
>
(Foto: VWIDtalk)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Parlamentet ønsker at skabe mere bæredygtighed ved at fremme genbrug og reparation og ved at bekæmpe praksisser, der forkorter varers levetid.
  Duoen bag The Rain får fornyet tillid fra streaming-giganten.
  Nu er det kun tre uger til, at vi igen kan grine og græde med den charmerende Johanne & co.
  Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse højttalere.
  Popprinsessen går i helt nye veje – nu på Disney+.
  Den taiwanske knallert- og motorcykelproducent afslører deres elektriske scooter KYMCO F9 i morgen.
  Fujifilm GFX100 får hele 400 megapixel!
  Risikoen for at blive snydt er større end chancen for at gøre et kup.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Honda e

  Vejl.pris 299500 kr Teknologifest på fire hjul

  BMW i8

  Vejl.pris kr Økobil i benzinslugerklæder

  Audi e-tron med Bang & Olufsen Premium Sound System

  Vejl.pris 13126 kr Koncertsal på fire hjul

  Vanmoof S3

  Vejl.pris 14880 kr Til den høje
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.