Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Hold godt øje bag cyklen med Garmin Varia eRTL616

Varia eRTL616 kan hjælpe dig, hvis du som cyklist vil have lidt bedre styr på biler, der nærmer sig bagfra.

Skrevet af / 30/04/2023 - 12:34
Hold godt øje bag cyklen med Garmin Varia eRTL616

Fraværet af bakspejle på cykler gør, at du ikke har så godt udsyn bag dig, som hvis du sad i en bil. Især ikke i disse tider, med alle de stille elbiler. En måde at løse dette problem på, er at installere en Garmin Varia eRTL616 på din e-cykel.

blank
Foto: Garmin

Det er en bagudrettet radar, der advarer dig med både synlige og hørbare alarmer, hvis du har parret den med kompatible Garmin-enheder. Eller for den sags skyld med enhver smartphone, der har Varia-app’en installeret. Den skal kunne registrere køretøjer op til 140 meter bag dig.

Efterhånden som eBike-kørsel bliver mere og mere populært, er vi glade for at bringe vores betroede radarteknologi til denne voksende gruppe af cyklister. Lige meget hvor det næste eventyr fører hen, så kan det udforskes med lethed, vel vidende at Varia eRTL616 har din ryg, mens du kører.” – Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales hos Garmin.

Enheden er ikke kun en advarsel for dig. Det er også en baglygte, der ifølge Garmin kan ses på hele 1,6 kilometers afstand i dagslys. Den har intet batteri, men tilsluttes til kompatible elcykler. Garmin Varia eRTL616 kan monteres på flere måder med enten en sadel- eller taskeholder.

blank
Foto: Garmin

Pris og tilgængelighed

Garmin Varia eRTL616 kan købes nu til 2.349 kroner.

Mere information: Garmin

 

Læs også:

4 elcykler

Topsmarte tohjulere

Her tester vi fire elcykler, der er bygget fra bunden for at give dig optimal elektrisk fremdrift på cykelstien samt smidig digital betjening.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Her er Volvos nye baby

Det ER størrelsen, der tæller, mener Volkswagen

Luksusbilen kommer endelig - men prisen er noget af en mundfuld

Sløret løftet for BMW i5 - og den er flot!

Elektrisk speedbåd får Polestar-design

Hvornår kommer ATV'en fra Tesla? Måske snart ...

Scroll to Top