TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Første kig på Volkswagen ID.AERO

Designskitser giver et smugkig på en fremtidig model designet til den øvre middelklasse i Kina. Bilen kommer også til Europa og USA.

forfatter
Publiceret 22/06/2022 - 14:04

Med den kommende produktionsklare version af ID.AERO udvider Volkswagen den succesfulde ID.-familie med en model i den store firmabilsklasse.

Ligesom resten af ID. familien, er også ID.AERO bygget på Volkswagens MEB-platform, der er specifikt udviklet til elbiler. Den nye elbil vil få digital verdenspremiere d. 27. juni kl. 14.

Volkswagen ID.AERO
(Foto: Volkswagen)

Produktionsversionen af ID. AERO introduceres på det kinesiske bilmarked i anden halvdel af 2023, og den tilsvarende produktionsmodel til det nordamerikanske og europæiske marked vil ligeledes blive præsenteret i 2023.

Produktionen af serieversionen af ID. AERO til det europæiske og nordamerikanske bilmarked vil derefter starte op på Volkswagens fabrik i Emden, hvor der også produceres Passat.

Læs mere om Volkswagens ID.-elbiler:

Her er VW ID. Buzz

Det nye Folkevognsrugbrød kan køre selv

Den elektriske Volkswagen ID. Buzz har masser af plads – og niveau 4 selvkørsel.

VW ID.5 præsenteret

Volkswagen ID.5: Sådan bliver den nye SUV

Endelig kommer produktionsmodellen af konceptbilen ID.Crozz. ID.5 vil kunne fås i to versioner. Sådan bliver de.

Så er VW ID.4 GTX lanceret

Sådan bliver den sporty VW ID.4 GTX

Her er firehjulstrækversionen af ID.4. Og nu ved vi lidt mere om lydanlægget.

Volkswagen ID.4

Mangler noget power

Volkswagen ID.4 er en fin bil at køre, men uden mulighed for opgraderet bilstereo føler man sig aldrig som konge af vejen.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Endelig en større elbil fra Citroën Citroën ë-C4 X bliver længere og får bedre plads samt opdateret infotainment-system.
Det bedste Volvo-køb Hvis man kan klare sig med forhjulstræk, kan denne version af Volvo XC40 være lige til højrebenet.
Mest plads og stadig god komfort Mercedes-Benz EQV er MPV’en til dig, der har brug for plads til hele familien og masser af bagage. Der er dog en grund til, at vi ikke helt klapper i vores små hænder.
Se billeder og data på Hyundai Ioniq 6 Ekstremt lav luftmodstand giver længere rækkevidde.
Verdens hurtigste budbil? Tager dine e-handelspakker fra 0 til 100 km/t på to sekunder.
Førsteklasses komfortekspres BMW iX xDrive40 er et lækkert sted at være på både lange og korte ture (opdateret med rækkevidde ved sommerkørsel).
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend