TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Første kig på Volkswagen ID.AERO

Designskitser giver et smugkig på en fremtidig model designet til den øvre middelklasse i Kina. Bilen kommer også til Europa og USA.

forfatter
Publiceret 22/06/2022 - 14:04

Med den kommende produktionsklare version af ID.AERO udvider Volkswagen den succesfulde ID.-familie med en model i den store firmabilsklasse.

Ligesom resten af ID. familien, er også ID.AERO bygget på Volkswagens MEB-platform, der er specifikt udviklet til elbiler. Den nye elbil vil få digital verdenspremiere d. 27. juni kl. 14.

Volkswagen ID.AERO
(Foto: Volkswagen)

Produktionsversionen af ID. AERO introduceres på det kinesiske bilmarked i anden halvdel af 2023, og den tilsvarende produktionsmodel til det nordamerikanske og europæiske marked vil ligeledes blive præsenteret i 2023.

Produktionen af serieversionen af ID. AERO til det europæiske og nordamerikanske bilmarked vil derefter starte op på Volkswagens fabrik i Emden, hvor der også produceres Passat.

Læs mere om Volkswagens ID.-elbiler:

Her er VW ID. Buzz

Det nye Folkevognsrugbrød kan køre selv

Den elektriske Volkswagen ID. Buzz har masser af plads – og niveau 4 selvkørsel.

VW ID.5 præsenteret

Volkswagen ID.5: Sådan bliver den nye SUV

Endelig kommer produktionsmodellen af konceptbilen ID.Crozz. ID.5 vil kunne fås i to versioner. Sådan bliver de.

Så er VW ID.4 GTX lanceret

Sådan bliver den sporty VW ID.4 GTX

Her er firehjulstrækversionen af ID.4. Og nu ved vi lidt mere om lydanlægget.

Volkswagen ID.4

Mangler noget power

Volkswagen ID.4 er en fin bil at køre, men uden mulighed for opgraderet bilstereo føler man sig aldrig som konge af vejen.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid - vanvid på fire hjul Geir og Audun har styret (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette test kommer lørdag, her får du en lille smagsprøve.
Her er årets bil 2023 Car of the year 2023.
Teslas prisfald: Har det ændret bilmarkedet for altid? Nu kan du pludselig få en rummelig Model Y familiebil til prisen for en lille elbil. Det bør få konkurrenterne til at ryste i bukserne.
Se hvad Hyundai sysler med Med denne svingradius behøver du aldrig mere at frygte en parkeringsplads.
Bybus uden buschauffør Selvkørende shuttlebus
Følg Lyd & Billede