TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Audi tilføjer Apple Music til lang række modeller

Tilføjelsen af Apple Music til infotainmentsystemet giver brugerne mulighed for at tilgå deres abonnement direkte fra Multi Media Interface (MMI)-skærmen via bilens integrerede internetdata.

forfatter
Publiceret 23/05/2022 - 08:19

Den nye Apple Music-integration giver kunderne mulighed for at tilgå deres personlige Apple Music-konto direkte fra Audi infotainmentsystemet uden behov for Bluetooth- eller USB-tilslutning, skriver Audi i en pressemeddelelse.

”Integrationen af Apple Music i Audi infotainmentsystemet er næste skridt i samarbejdet mellem Audi og Apple,” udtalte Christiane Zorn, som er Head of Product Marketing hos Audi. Hun fortsætter:

”For vores kunder betyder det, at vi tilbyder dem direkte adgang til deres egen personaliserede lytteoplevelse. Det er sådan, vi ser en digital premiumoplevelse i bilen. Hos Audi fremmer vi systematisk digitaliseringen af bilen, og vi er overbeviste om, at interiøret i højere og højere grad udvikler sig til at blive et tredje opholdsrum.”

(Foto: Audi)

Over-the-air-opdatering tilgængelig for eksisterende biler

Apple Music-integrationen vil blive indført i næsten alle Audi modeller startende med modelår 2022. Det vil dog ikke være muligt i Audi TT og Audi R8, mens Apple Music først vil blive integreret i Audi Q2 og Audi Q4 e-tron på et senere tidspunkt. Integrationen vil blive rullet ud til kompatible biler, som allerede kører på vejene, via en automatisk over-the-air-opdatering, der sker løbende i disse dage.

For at aktivere Apple Music skal kunderne blot åbne app’en i deres Audis infotainmentsystem og følge instruktionerne på skærmen for at logge ind med det Apple ID, som de bruger til Apple Music.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Mercedes EQA 300 4MATIC: Alle kan jo ikke køre Tesla … Mercedes EQA 300 er ikke den hurtigste eller mest udholdende elektriske SUV, men hvilken komfort!
Svensk Easee-forbud kan påvirke Danmark Salgsforbud mod Easee-ladebokse i Sverige grundet mangelfuld fejlstrømssikring.
BMW bekræfter i5 Den elektriske 5-serie nærmer sig.
Porsche planlægger sporty SUV Batterielektrisk SUV i 2027.
NIO ET5 - udfordrer Tesla Model 3 NIO ET5 har Tesla Model som sin mest åbenlyse konkurrent
Følg Lyd & Billede