Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Audi tilføjer Apple Music til lang række modeller

Tilføjelsen af Apple Music til infotainmentsystemet giver brugerne mulighed for at tilgå deres abonnement direkte fra Multi Media Interface (MMI)-skærmen via bilens integrerede internetdata.

Skrevet af / 23/05/2022 - 08:19
Audi tilføjer Apple Music til lang række modeller

Den nye Apple Music-integration giver kunderne mulighed for at tilgå deres personlige Apple Music-konto direkte fra Audi infotainmentsystemet uden behov for Bluetooth- eller USB-tilslutning, skriver Audi i en pressemeddelelse.

”Integrationen af Apple Music i Audi infotainmentsystemet er næste skridt i samarbejdet mellem Audi og Apple,” udtalte Christiane Zorn, som er Head of Product Marketing hos Audi. Hun fortsætter:

”For vores kunder betyder det, at vi tilbyder dem direkte adgang til deres egen personaliserede lytteoplevelse. Det er sådan, vi ser en digital premiumoplevelse i bilen. Hos Audi fremmer vi systematisk digitaliseringen af bilen, og vi er overbeviste om, at interiøret i højere og højere grad udvikler sig til at blive et tredje opholdsrum.”

(Foto: Audi)

Over-the-air-opdatering tilgængelig for eksisterende biler

Apple Music-integrationen vil blive indført i næsten alle Audi modeller startende med modelår 2022. Det vil dog ikke være muligt i Audi TT og Audi R8, mens Apple Music først vil blive integreret i Audi Q2 og Audi Q4 e-tron på et senere tidspunkt. Integrationen vil blive rullet ud til kompatible biler, som allerede kører på vejene, via en automatisk over-the-air-opdatering, der sker løbende i disse dage.

For at aktivere Apple Music skal kunderne blot åbne app’en i deres Audis infotainmentsystem og følge instruktionerne på skærmen for at logge ind med det Apple ID, som de bruger til Apple Music.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top