TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Arlo lancerer Ultra 2

Ultra 2 er Arlos mest avancerede sikkerhedskamera til dato.

forfatter
Publiceret 22/05/2021 - 13:30

Arlo Ultra 2 fanger fire gange så mange detaljer som almindelige sikkerhedskameraer, lover producenten i en pressemeddelelse.

Bl.a. kan kameraet zoome op til 12 gange, og med dobbelt så mange billeder taget pr. sekund sammenlignet med et 1080p-kamera registrerer Ultra 2 de mindste detaljer, så brugeren kan identificere det specifikke øjeblik, hvor en given aktivitet fandt sted.

Og det brede 180 graders synsfelt giver brugerne mulighed for at se større dele af deres hjem.

Læs også Tryghed trumfer pris Arlo Essential Indoor Camera er et billigt overvågningskamera, som alligevel har styr på et par vigtige detaljer, ikke mindst brugerens privatliv!
Arlo Essential Indoor Camera

Avanceret beskyttelse med SMART-sikkerhed

Med Arlo SMART Security gemmes optagelserne fra Ultra 2-kameraet i 4K-opløsning i skyen i 30 dage, så alle detaljer er tilgængelige til at se tilbage på og bruge som bevis. SMART-planen låser også op for forbedrede detekteringsfunktioner drevet af kunstig intelligens, der gør det muligt for kameraet at skelne mennesker fra kæledyr og pakker, så brugerne kan vælge, hvad kameraet holder øje med.

Arlo Ultra 2 er tilgængeligt nu og koster 5.290 kroner for en pakke med to kameraer. (Foto: Arlo)

Øjeblikkelig handling

Ultra 2 sender bevægelsesmeddelelser direkte til brugerens smartphone. Man kan så vælge at reagere med det samme og udløse en af kameraets integrerede sikkerhedsfunktioner – herunder en sirene eller det indbyggede spotlight for at skræmme den potentielle trussel væk.

Arlo Ultra 2 har desuden tovejslyd med avanceret støjreduktion, der giver brugeren mulighed for at også at høre, hvad der sker i kameraets synsfelt og evt. tale til eller med indbudte eller ubudne gæster.

Pris og tilgængelighed

Arlo Ultra 2 er 100% trådløst og batteridrevet. Kameraet holder strøm i seks måneder på en enkelt opladning og er også vejrbestandig og bygget til at modstå både varme, kulde, regn og sol.

Produktet er tilgængeligt nu og koster 5.290 kroner for en pakke med to kameraer.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye lamper af gamle CD’er og fiskenet med 3D-print teknologi Lysproducenten Signify introducerer under navnet Philips MyCreation en kollektion af 3D-printede lamper i genbrugte og genanvendelige materialer.
Smart overvågning og webkameraer Toucan Solutions lanceres i Norden med smart-hjem-produkter.
Nye robotstøvsugere fra iRobot iRobot udvider sortimentet med to nye robotstøvsugere i mellemklassen.
Få solopgangen ind i soveværelset Midsommernyhederne fra Philips Hue byder på morgensol i soveværelset og lyse nætter på terrassen.
Måske den bedste robotstøvsuger Den temmelig dyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsuger til dato.
Gør rent ved hjælp af laser Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – der er sjovere ting end at gøre rent. Men heldigvis findes der mennesker, som faktisk gør deres bedste for at gøre det hele både nemmere og sjovere.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend