Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Arlo lancerer Ultra 2

Ultra 2 er Arlos mest avancerede sikkerhedskamera til dato.

Skrevet af / 22/05/2021 - 13:30
Arlo lancerer Ultra 2

Arlo Ultra 2 fanger fire gange så mange detaljer som almindelige sikkerhedskameraer, lover producenten i en pressemeddelelse.

Bl.a. kan kameraet zoome op til 12 gange, og med dobbelt så mange billeder taget pr. sekund sammenlignet med et 1080p-kamera registrerer Ultra 2 de mindste detaljer, så brugeren kan identificere det specifikke øjeblik, hvor en given aktivitet fandt sted.

Og det brede 180 graders synsfelt giver brugerne mulighed for at se større dele af deres hjem.

Læs også Tryghed trumfer pris Arlo Essential Indoor Camera er et billigt overvågningskamera, som alligevel har styr på et par vigtige detaljer, ikke mindst brugerens privatliv!

Avanceret beskyttelse med SMART-sikkerhed

Med Arlo SMART Security gemmes optagelserne fra Ultra 2-kameraet i 4K-opløsning i skyen i 30 dage, så alle detaljer er tilgængelige til at se tilbage på og bruge som bevis. SMART-planen låser også op for forbedrede detekteringsfunktioner drevet af kunstig intelligens, der gør det muligt for kameraet at skelne mennesker fra kæledyr og pakker, så brugerne kan vælge, hvad kameraet holder øje med.

Arlo Ultra 2 er tilgængeligt nu og koster 5.290 kroner for en pakke med to kameraer. (Foto: Arlo)

Øjeblikkelig handling

Ultra 2 sender bevægelsesmeddelelser direkte til brugerens smartphone. Man kan så vælge at reagere med det samme og udløse en af kameraets integrerede sikkerhedsfunktioner – herunder en sirene eller det indbyggede spotlight for at skræmme den potentielle trussel væk.

Arlo Ultra 2 har desuden tovejslyd med avanceret støjreduktion, der giver brugeren mulighed for at også at høre, hvad der sker i kameraets synsfelt og evt. tale til eller med indbudte eller ubudne gæster.

Pris og tilgængelighed

Arlo Ultra 2 er 100% trådløst og batteridrevet. Kameraet holder strøm i seks måneder på en enkelt opladning og er også vejrbestandig og bygget til at modstå både varme, kulde, regn og sol.

Produktet er tilgængeligt nu og koster 5.290 kroner for en pakke med to kameraer.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billigere Arlo-overvågningskameraer

Føntørrer der beskytter hovedbunden

Markedets mest effektive rengøringsmaskine

To beholdere i en airfryer

Fritstående opvaskemaskine i rustfri stål

Sommerens udekøkken fra IKEA

Er din Philips Hue berørt?

Airfryer med 11 liter - eller 2 x 5,5 liter

Ny luftvarmepumpe fra LG

Electrolux-støvsuger fremstillet af genbrugsmateriale

Trådløs opladning der ikke er synlig

Smarte plæneklippere til budgetpris

0
Scroll to Top