Search
Generic filters

Sony TV 2018

Sony byder på et spændende tv-sortiment lige fra billige LCD-skærme til fuldt spækkede OLED-skærme.

Sony figurerede højt på tv-hitlisten i 2017: Deres superlækre A1 OLED steg til tops, da vi skulle kåre årets tv i high-end-klassen, men japanerne ramte også plet i mellemklassen med mere overkommelige LCD-skærme som XE9005. Nøglen til succes har været gennemført billedkvalitet og ikke mindst et slankt, stramt designudtryk, der går igen på tværs af modelspektret.

Sony vil i høj grad køre samme linje i år med en kombination af LCD- og OLED-baserede tv’er med Android som operativsystem. Det betyder også, at vi kan forvente understøttelse af Google Assistant stemmestyring, når det bliver klar i Norden! På HDR-fronten understøtter Sony både HDR10, HLG og Dolby Vision, sidstnævnte via en kommende firmware-opdatering.

 

Bravia AF8 OLED

(Foto: Producent)

 

Efter at være lykkedes godt med deres første OLED (Bravia A1) i 2017 kommer det ikke som nogen overraskelse, at Sony udvider OLED-sortimentet i år.

Det nye Bravia AF8 benytter samme platform som A1-serien, inklusive Sonys egen X1 Extreme billedprocessor til at tage sig af billedmagien. Desuden anvendes den særlige Acoustic Surface-teknologi, der får hele skærmoverfladen til at fungere som højttaler! AF8 adskiller sig fra A1 med et enklere design og kun en smal fod i bunden. Det gør det lettere at placere og ikke mindst vægmontere end flagskibet – og gør også prisen lidt rarere.

Bravia AF8 kommer i 55 og 65 tommers version.

 

Bravia XF90

(Foto: Producent)

 

Det nye Bravia XF9005 bygger videre på den populære testvinder XE9005. Ligesom forgængeren er det en LCD-skærm med ægte LED-bagbelysning og local dimming, hvilket borger for seriøs kontrast og ditto sortniveau.

Nyt i år er, at Sonys udfordrer i mellemklassen også er udstyret med deres allerbedste billedprocessor, X1 Extreme. Den nye teknologi X-Motion Clarity sørger desuden for, at XF90 byder på krystalklar gengivelse af hurtige bevægelser – noget, der har været en udfordring på store tv-skærme.

Bravia XF90 lanceres fra marts/april 2018 og bliver tilgængeligt i 55, 65 og 75 tommers størrelse.

 

Bravia XF85

(Foto: Producent)

 

Lillebroren til XF90 må klare sig uden ægte LED-bagbelysning, som her er erstattet af traditionel kant-LED-belysning. Billedprocessoren er også den ikke helt så toptrimmede X1-variant. Ikke desto mindre er det en veludstyret model til en fornuftig pris, der har et væld af tilslutningsmuligheder (dobbelt tv-tuner, 4 x HDMI), Android Smart TV og understøttelse af alle de vigtige videoformater. Det kommer også i en lang række størrelser helt op til 85 tommer!

Bravia XF85 lanceres fra marts/april 2018 og bliver tilgængeligt i 43, 49, 55, 65, 75 og 85 tommer.

 

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Kompakt high-end med kræfter nok.
  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.