Search
Generic filters

Lysstærk portrættele til Canon

Samyangs 85 mm er både kompakt, lysstærk og overkommelig.

Samyang AF 85 mm f/1.4 EF, der er lavet til Canon-kameraer, er udstyret med støjsvag autofokus og beskyttet mod støv og regnbyger.

Det relativt kompakte objektiv vejer 485 gram og er 72 mm langt. Filterdiameteren er 77 mm, og det er ikke så underligt, da lysstyrken er kække f/1.4.

(Foto: Samyang)

Bokeh

Det giver som regel nydelig bokeh – uskarp baggrund – som isolerer motivet i billederne godt. Objektivet er tænkt til portrætfotografering, men 85 mm er en brændvidde, der kan anvendes til meget andet.

Objektivet – der både passer til full-frame-kameraer som Canon EOS 5D Mark IV og til APS-C-kameraer – har en Dual LSM (Linear Supersonic Motor) fokusmotor med intern fokusering samt flerlags UMC (Ultra Multi Coating) antirefleksbelægning, som dæmper strølys og sørger for god kontrast og farvegengivelse.

Samyang AF 85 mm f/1.4 til Canon EF kommer til salg i løbet af juli og vil koste ca. 5.000 kroner med modlysblænde.

(Foto: Samyang)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.