Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Guide

24 Julegavetips

Giv de ting i julegave, som du selv ønsker dig.

Skrevet af / 19/12/2021 - 12:00
24 Julegavetips

Sony WF-C500 – trådløse hørepropper

Store overraskelse i lille pakke

Sony WF-C500 er de bedste hørepropper til under en tusse.

Sony WF-C500 er de bedste hørepropper, vi har testet til denne pris. Lige ud af æsken lyder de lidt fladt, men det kan fikses med EQ-justering i app’en. Kombinér det med en klasseledende batterilevetid på ti timer i selve hørepropperne plus en ekstra opladning fra etuiet, og vi har en vinder.

Sony SRS-XB33 – bærbar højttaler

Den bedste bærbare

Sony SRS-XB33 er en lille eksplosion af en bærbar højttaler.

Sony SRS-XB33 har en imponerende god og fyldig bas, der strækker sig længere, end størrelsen tilsiger, og den jorder sine nærmeste konkurrenter på lydkvalitet. Det er ganske enkelt den bedste højttaler i sin klasse lige nu, og da prisen er faldet drastisk siden lanceringen, er den også et kup.

Sonos Beam (Gen 2) – soundbar

Den bedste af de små

Den seneste generation af Sonos Beam er endnu bedre med Dolby Atmos.

Det er rart at vide, at Beam kan købes, som den er, og fungere rigtig godt – og desuden udvides gradvist, når behovet og pengepungen tilsiger det. Hvis budgettet er stramt, er den et af de bedste køb lige nu. Også sammenlignet med soundbars, hvor en subwoofer følger med i prisen. Så god er den.

Yale Linus Home – smart dørlås

Smart-lås gør livet lettere

Yale Linus tilføjer nye funktioner til dørlåsen.

Yale Linus er en smart-lås til dig, der ikke kan eller vil udskifte hele dørhåndtaget til fordel for en Doorman. Hele låsemekanismen er fastgjort på indersiden af hoveddøren, hvilket gør den usynlig udefra. Nøglen kan stadig bruges, så du kan komme ind, hvis batteriet er løbet tør, mens du var væk.

Asus ZenFone 8 – smartphone

Den ukendte supermobil

Asus ZenFone 8 er baseret på Qualcomms Snapdragon 888-processor.

Selv om Asus ikke ligefrem er et stort navn i mobilbranchen, så laver det taiwanske firma faktisk glimrende smartphones. Deres ZenFone 8 er en kompakt model med 5,9 tommers skærm i FHD+ opløsning, der har fået en opdateringshastighed på 120 Hz. Lysstyrken er hele 1000 nit. Under skærmen sidder et 4000 mAh batteri.

OnePlus Nord CE 5G – smartphone

OnePlus rammer plet

Prisgunstig mobil til de unge og smarte.

Nord CE giver brugerne alle de vigtigste funktioner fra den oprindelige Nord-model til en billigere pris, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. OnePlus Nord CE 5G har selvfølgelig også 5G og kommer med Android 11 plus OxygenOS 11 samt bl.a. 64 megapixel primært kamera, separat dybdesensor og et ultravidvinkelkamera med en synsvinkel på 119 grader.

Samsung Galaxy Z Flip 3 – smartphone

Ny version af klapmobil

Hvis man vil have en foldbar smartphone, er det Samsung, man skal vælge.

Klapmobilen Galaxy Z Flip var et af de mest spændende nye produkter i 2020. Først og fremmest er den lille frontskærm blevet markant større (nu 1,9 tommer med en opløsning på 512 x 260 pixel), hvilket gør den mere anvendelig. Klapmobilen er nu også vandtæt, og desuden er Galaxy Z Flip 3 opgraderet med en ny 5 nm processor og kommer med 5G og Android 11.

Tile Pro – Bluetooth-brik

Søg og du skal finde

Med lang rækkevidde og IP67.

Tile Pro er en lille Bluetooth-brik, som kan sættes på kufferten, i hundens halsbånd eller i nøgleringen. Brikkens fysiske placering kan så spores ved hjælp af en app på mobilen. Rækkevidden er 120 meter, og brikken er IP67-certificeret. Batteriet, som er udskifteligt, kan holde strøm i tre år.

JBL Xtreme 3 – bærbar højttaler

Bærbar koncert-rig

Fed højttaler til at smide over skulderen.

Den store JBL Xtreme 3 tigger og beder om at blive taget med ud, hvor den vil overbevise med et stort lydbillede, kontant bas og medrivende dynamik. Den lyder mægtigt og kan spille rigtig højt med massiv og velkontrolleret bas. Kan også parres med flere højttalere. Skulderrem medfølger.

Apple AirPods 3 – trådløse hørepropper

De fedeste hørepropper

Bedre lyd og længere batterilevetid.

De ikoniske Apple-hørepropper er kommet i en ny version. Bedre komfort, længere batterilevetid og forbedret lyd er blot nogle af nyhederne. Trådløs opladning og rumtilpasset lyd er også nyt, og lydkvaliteten på samtaler er ligeledes forbedret.

iPhone 13 – smartphone

Det bedste iPhone-valg

Du får meget mobil for pengene med iPhone 13.

For de fleste vil iPhone 13 være det bedste valg blandt Apples nye generation af iPhones. I forhold til 13 Pro går man glip af hurtigere skærmopdatering samt telebrændvidde, men til alle praktiske formål er resten lige så godt på iPhone 13.

DJI Mini 2 Fly More Combo – kameradrone

Flyvende videokamera

Optag 4K-video fra luften.

DJI Mini 2 er kameradronen til alle, der elsker at fotografere og gerne vil tage fotograferingen til nye højder (!). Den er meget nem at flyve, og billedkvaliteten er rigtig god, men det er 4K-video fra dronen, der virkelig får os til at spærre øjnene op. Vi anbefaler at vælge Fly More Combo-pakken.

Fujifilm X-E4 – systemkamera

Perfekt kamera til de eventyrlystne

Velegnet til alle, der vil have kvaliteterne fra et professionelt kamera.

Fujifilm X-E4 er det perfekte rejsekamera til alle, der gerne vil have et systemkamera, som er lille og let, og bedre at bruge end en mobiltelefon eller et kompaktkamera. Det er lynhurtigt, billedkvaliteten bliver ikke bedre i denne klasse, og det leverer varen på brugervenlighed, uanset om man er ny eller viderekommen.

Logitech MX Keys Mini – tastatur

Tastatur til begrænset plads

Skriv med stil og komfort – uden at fylde hele skrivebordet.

Et separat tastatur giver en bedre arbejdsstilling end den bærbare computers indbyggede, men pladsen på skrivebordet kan hurtigt blive trang. Logitech MX Keys Mini er et ultrakompakt tastatur, der kun optager præcis den plads, der er nødvendig. Uden at gå på kompromis. Fås både til PC og Mac.

TurtleBeach Recon 500 – headset

God lyd til alle spilplatforme

Avancerede drivere og ørekopper af træfiber lover god lyd til en lav pris.

Her er gaven til gameren, der hellere vil have god lyd end trådløs forbindelse og mange kanaler. TurtleBeach Recon 500 har ekstra store 60 mm drivere, og ørekopperne er støbt i et materiale med træfiber for resonansfri lyd. Da forbindelsen er med 3,5 mm minijack, kan hovedsættet bruges på alle spilplatforme.

MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless – mus

Lynhurtig og let gaming-mus

Trådløs letvægtsmus til spil, hvor reaktionstiden er afgørende.

I actionprægede 3D-spil kan millisekunders tøven betyde forskellen mellem liv og død. Derfor gælder det om at være den hurtigste mus på bordet. MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless er lettere end at sige navnet – kun 74 gram – og reaktionstiden på den trådløse forbindelse er kun en tusindedel af et sekund.

Aarke Carbonator 3 – kulsyremaskine

Hightech-boblevand

Giv dit hjemmelavede danskvand champagnenykker.

Den er egentlig ret lavteknologisk, og der kræves ikke en app for at styre produktionen af hjemmelavet danskvand. Faktisk er den slet ikke elektrisk. Men der er alligevel så meget lir over Aarkes gennemdesignede udgave af den klassiske kulsyremaskine, at den får lov til at komme med under gadget-juletræet.

Bluesound Powernode N330 – forstærker

Miniforstærker med multirum

Lille streaming-forstærker kan ligge i julestrømpen, men har alt, hvad du behøver.

Her er gaven til ham eller hende, der gerne vil have god lyd og bekvemmelighed, men uden at forstærkeren dominerer indretningen. Bluesound Powernode har multirums-streaming i HD-kvalitet, understøtter alle musiktjenester, og spiller overraskende godt med et par ordentlige højttalere.

Microsoft Xbox Series X/S – spilkonsoller

Game on!

En spilkonsol vil altid være en populær gave

Med de opgraderede konsoller kan Xbox-fans køre de spil, de elsker, med højere ydelse og spille eksklusive titler som Halo Infinite. Topmodellen Xbox Series X er den hurtigste model og har en stor harddisk, mens lillebror Series S må klare sig med lidt lavere ydelse og mindre lagerplads – til en mere behagelig pris.

Halo Infinite – spil

Nyt eventyr i Halo-sagaen

Det længe ventede nye spil i Halo-serien lanceres før jul til glæde for både nye og gamle Xbox-fans.

Oplev et nyt kapitel i Master Chief-sagaen eller spil mod dine venner. Halo Infinite skal angiveligt være det mest ambitiøse Halo-spil til dato. Ud over Xbox Series X/S og One vil spillet også være tilgængeligt på Windows 10-PC’er og Steam.

Xbox Wireless Headset – gaming-headset

En ny dimension til dine Xbox-spil

Microsoft Xbox Wireless Headset giver 3D-lyd til en overkommelig pris.

Et komfortabelt trådløst headset er et must til lange gaming-sessions. Microsoft tilbyder deres eget hovedsæt til Xbox Series S og X. De velpolstrede ørekopper har hjul, der lader dig finjustere balancen mellem stemmer og lydeffekter, og mikrofonen har støjreduktion, så din stemme bliver isoleret for renest mulig samtalekvalitet. Game on!

Samsung The Frame QE65LS03A – TV

Stiligt væg-TV

Et af vores yndlings-TV’er, når det gælder design og brugervenlighed.

The Frame er en af Samsungs bestsellere her i Norden, og årets model har fået en ny, slankere formfaktor, der gør det endnu mere stilrent. Hvis du leder efter et godt, alsidigt TV med flot billede, smarte løsninger og indretningsvenligt design, er The Frame stadig et af de bedste køb, der findes. Det er også tilgængeligt i en lang række skærmstørrelser, fra 32 og helt op til 85 tommer!

LG OLED48C1 – OLED TV

Kompakt gaming-TV

LG’s C1-serie er en af vores favoritter blandt OLED-TV’er.

C1-serien fra LG har flot, kontrastrig billedkvalitet og en række moderne funktioner, der gør den velegnet til både gaming og almindelig TV-underholdning. TV’et har også masser af streaming-tjenester om bord. C1-serien fås helt ned til 48 tommer, men hvis det bliver for bette, fås den også i 55, 65, 77 og 83 tommer!

TCL TS8132EU – soundbar

Dolby Atmos på budget

En soundbar er stadig den nemmeste måde at forbedre TV-lyden på.

TCL TS8132 er en af de mest prisgunstige Atmos-soundbars på markedet. Her får du både trådløs subwoofer, Dolby Atmos 3D-lyd og indbyggede højdekanaler, som ovenikøbet lyder rimelig overbevisende – så længe du ikke spiller ekstremt højt. Der findes endnu sejere soundbars, men de koster også mere!

Redaktionen
Lyd & Billedes og L&B Homes journalister udvælger og foretager grundige tests af ca. 475-500 produkter hvert år. Vi tester det meste, der kører på strøm – det være sig TV’er, smartphones, højttalere, bærbar lyd, hi-fi, kameraer, hjemmebiograf, ultrabooks, smart-ure, tablets osv.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sony CDP-101 - klassikeren vi ikke glemmer

24 elektriske julegavetips

Apple Spatial Audio er her, vi har prøvet det og er delvis begejstrede

Scroll to Top