Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

: The Other Woman

Blu-ray anmeldelse

Tre veldrejede kvinder narres af den samme mand, og vi blev narret til at tro, at vi skulle se en veldrejet komedie.

Publiceret 19/10/2014 - 15:12
The Other Woman
Tor Aavatsmark

http://www.youtube.com/watch?v=oDcaZ3StTfI

Her får vi meget spildt talent serveret. En bedraget hustru slår sig sammen med mandens to elskerinder – ja, de bliver nærmest bedsteveninder – og sammen planlægger de at gøre livet surt for deres fælles førsteelsker. Og så ruller klicheerne!

Alle filmens hovedpersoner er flade og stereotype. Leslie Mann er den forsmåede hustru, der har viet sit liv til sin mand og trænger til at få rørt hjernen; Cameron Diaz er den kyniske karrierekvinde, der ikke vil binde sig; Kate Upton er den klassiske blondine; og Nikolaj Coster-Waldau er det rige, kyniske røvhul, der fortjener alt det lort, der (bogstavelig talt) kommer til ham.

Vi forstår ikke rigtig amerikanernes forkærlighed for fordøjelses- og fækaliehumor, men det må åbenbart få latteren frem over there, mens det herhjemme vel mest fascinerer dem under syv år.

Filmen har indimellem sine (simple) kvaliteter, der får os til at trække på smilebåndet, og Diaz leverer varen, mens både Mann og Coster-Waldau overspiller. Nej, hvis man vil se en ordentlig film, der handler om forsmåede kvinder, som tager hævn over deres slimede elsker, så skal man hellere vælge Heksene fra Eastwick! Vi uddeler tre platte stjerner til denne “guilty pleasure” på en søndag aften.

Billedkvaliteten er udsøgt, mens lydsporet (dts-MA 5.1) ikke er avanceret, men dog leverer varen, omend med lidt overdrevet diskant i dialogsporet. Kun småkrummer som bonusmateriale – nogle udeladte scener, bloopers og stillbilleder.

Karakter
The Other Woman

Fakta:

  • Release: 3. september 2014
  • Instruktør: Nick Cassavetes
  • Medvirkende: Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau, Cameron Diaz, Kate Upton, Don Johnson, Taylor Kinney
  • Genre: Komedie
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Tid: 01:49 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top