Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

anmeldelse: The Hustle

Plat katastrofe

Søvndyssende, plat, plump og usædvanlig intetsigende komedie, der skuffer på alle planer.

Publiceret 27/09/2019 - 13:20
The Hustle
Tor Aavatsmark

Remakes af klassiske film rider Hollywood som en mare – indimellem vellykket, men langt oftere intetsigende genbrug, der ikke tilfører noget nyt og/eller er langt dårligere end originalen. The Hustle falder uden tvivl i den sidste kategori.

Penny (Wilson) er en vulgær småsvindler fra USA, der søger grønnere græsgange ved den maleriske Côte d’Azur i Frankrig. Problem er bare, at hun vader lige ind i den meget mere professionelle storsvindler Josephines territorium. Begge ernærer de sig ved at svindle godtroede stenrige mænd – dog på meget forskellig vis.

Efter at de har slået sig sammen, finder Josephine (Hathaway) pludselig ud af, at byen ikke er stor nok til dem begge, og udfordrer derfor Penny til et sidste slag om at svindle den nyrige tech-iværksætter Thomas (Sharp).

<
>
(Foto: SF)

Filmen er en slags remake af Bedtime Story (1964) og Dirty Rotten Scoundrels (1988), men lægger an til katastrofelanding fra første scene. Derfra får vi bare mere og mere pinlig, plat og uendeligt kedelig komik, akkompagneret af et totalt meningsløst og infantilt plot.

Wilson har bygget en karriere på at gøre grin med sin egen vægt, samtidig med at hun er klassens vulgære pige. Det kan fungere fint i visse film, f.eks. Bridesmaids, men i The Hustle er det bare plat, pinligt og decideret imbecilt. Hathaway viser i glimt, hvilken karakterskuespiller hun er, men vi græmmes over, at hun har sagt ja til dette fornærmende makværk.

Det mest positive, vi kan sige om filmen, er at den heldigvis ikke er længere end halvanden time! Én ussel stjerne.

(Foto: SF)
Karakter
The Hustle

Fakta:

  • Blu-ray
  • Release: 23/9 2019
  • Instruktion: Chris Addison
  • Med: Rebel Wilson, Anne Hathaway, Casper Christensen, Alex Sharp, Nicholas Woodeson, Ingrid Oliver
  • Genre: Komedie
  • Land: USA
  • År: 2019
  • Tid: 1:34 timer

 

1 kommentar til “The Hustle”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top